Postránecký konečně vyklopil návod: Jak se zbavil obludné nadváhy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Postránecký konečně vyklopil návod: Jak se zbavil obludné nadváhy?

Václav Postránecký nejen rád jí, ale také se rád napije piva. Přesto mu speciální metoda pomohla shodit. Úplně vlevo v zimě 2014 a vpravo o rok dříve.
Václav Postránecký nejen rád jí, ale také se rád napije piva. Přesto mu speciální metoda pomohla shodit. Úplně vlevo v zimě 2014 a vpravo o rok dříve. (Foto: Aha! - Hykl, Kundrát, Souček, Novotný, mkoláž Ahaonline.cz)

Televizní hvězda Václav Postránecký (71) měl v posledních letech velké problémy se svou zálibou v jídle. Herec totiž tak rád debužíroval, že se z něj v kombinaci s nedostatkem pohybu postupně stala chodící kulička. Sice se mu to nelíbilo, ale jak sám prozradil, nemohl si prostě pomoct. Připomíná vám to vás samotné? Tak čtěte, co "doktorovi z Počátků" pomohlo!

Není to ještě tak dlouho, co pro Václava Postráneckého musely švadleny při natáčení upravovat garderobu kvůli nadměrné obezitě. Do ničeho se jim nevešel! Začal proto na natáčení jezdit na kole, ale to nebylo možné dlouhodobě. Herec, který se postupem let ze štíhlého hezouna proměnil v kulaťoučkého strýčka, se nakonec dokázal zase dostat na přijatelnou váhu.


Postránecký odtajnil fígl, lépe řečeno dietu, která mu k tomu dopomohla. Výrazně shodil pomocí metody 5+2, která je založená na jednoduchém principu. Pět dní v týdnu se může adept na zhubnutí futrovat jak je zvyklý a poté další dva dny musí přísně+ kontrolovat přísun živin. Ten nesmí přesáhnout 600 kalorií denně. Jak je vidět, panu Václavovi se to vyplácí.



Přečtěte si
ararat
9. 4. 2015 • 17:11

co se pořád opakuješ?...neznáš jiná slova? vraždo,osle seniorko,geronte...mysli hlupáčku

ararat
9. 4. 2015 • 11:02

měřítkem pro hubnutí není až tak váha,ale míra v pase přes pupek,člověk když začne hubnout a hubne vyváženě,pak jeho váha může stoupnout,ale to je tím,že se neztrácí svalovina a viscerální tuk může být spalován,ten je velmi nebezpečný,ohrožuje vnitřní orgány a tepny a také je tam hrozba rakoviny,ale to už je všeobecně známá věc...a protože,jsem jinak každý genetický jiný tak co platí na jedného nemusí platit na druhého...přeji mu úspěch a pohodu

nicnezpravda
8. 4. 2015 • 19:26

ne,ale hubnout takhle je blbost..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.