Pohřeb siláka Nedorosta - Slavní se na něj vykašlali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb siláka Nedorosta - Slavní se na něj vykašlali!

Známý trhač měl skromný pohřeb.
Známý trhač měl skromný pohřeb. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Poslední představení slavného trhače a rekordmana Guinessovy knihy rekordů Stanislava Nedorosta (†62) proběhlo včera v obřadní síni na pražském olšanském hřbitově. I když se začátek obřadu kvůli malému počtu smutečních hostů posunul o dvacet minut, kromě Zdeňka Srstky žádná z pozvaných známých osobností nedorazila!

Z rodiny zemřelého už nikdo není naživu, takže na pohřbu bylo vidět jen jeho dlouholeté kamarády. Kromě těch nejslavnějších! Regina Shalerová, Nedorostova bývalá životní a umělecká partnerka, na pohřeb například pozvala Standovy přátele herce Romana Skamene, Jiřího Krytináře a komika Jaroslava Čejku. Ti však nepřišli. „Když dělal rekordy, všechny celebrity se s ním fotily, ale vzdát mu poslední hold, za to už jim nestál. Že jim není hanba,“ neslo se hloučkem pozůstalých. „Já o tom pohřbu vůbec nic nevím! Už dlouho jsem nevybíral schránku. A stejně bych neměl čas, mám televizní natáčení,“ bránil se včera odpoledne Jaroslav Čejka.

Zdeněk Srstka se před pohřbem rozčiloval, že původní místo pohřbu se změnilo a tak musel na poslední chvíli ve stresu přejíždět. Stanislav Nedorost podle Shalerové zesnul po pingpongovém mači kvůli rozčílení. Při obřadu zněla Alžbětínská serenáda, Vltava ze Smetanovy Mé vlasti a píseň Tam u nebeských bran Michala Tučného.

Stanislav Nedorost (†62)
Často vystupoval v zábavných pořadech a před zraky šokovaných diváků přetrhl snad vše, na co přišel. Jeho specialitou byly telefonní seznamy. Díky své proslulé síle byl držitelem 18 Guinessových rekordů. Svoje umění předváděl s kolegyní Reginou Shalerovou po celém světě.

16.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.