Daniela Kolářová prozrazuje: Proč se s ní manžel rozvedl a pak opět oženil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Daniela Kolářová prozrazuje: Proč se s ní manžel rozvedl a pak opět oženil?

Daniela Kolářová si manžela brala rovnou dvakrát.
Daniela Kolářová si manžela brala rovnou dvakrát. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Představitelka legendárních filmových postav Daniela Kolářová (68) se musí vyrovnávat s nemocí manžela, který prodělal mozkovou příhodu a dlouho s následky nemoci bojoval. Ještě před lety ale vůbec nevěděla, jestli spolu zůstanou. Co se tenkrát stalo?

Daniela Kolářová je totiž za svého manžela Jiřího Ornesta vdávala hned dvakrát. Podruhé až po rozvodu, který s ním také musela absolvovat. A to v době, kdy už měli potomky. „Nechápu, proč je pro vás tak důležité vědět, proč jsme se vzali podruhé. Dobře, pokusím se to, doufám, že naposledy, vysvětlit. Řekněme, že manžel nebyl poprvé na manželství dostatečně připravený. Až když jsme se rozešli, asi mu rodina začala scházet, a postupně se vracel. A po letech jsme se vzali znovu,“ svěřila se Kolářová magazínu Blesk pro ženy.

Situace se sice nakonec vyjasnila, ale rozchod přišel v okamžiku, kdy byli jejich děti v pubertě, což je podle Kolářové vždy nelehké období. Nakonec se ale u obou vše srovnalo a došlo k vzájemným dohodám. „A po letech jsme se vzali znovu. Bylo to normální rozhodnutí, vždyť jsme spolu žili. Proto jsme se rozhodli legalizovat náš vztah i podruhé,“ uzavírá tuto životní kapitolu herečka.



Přečtěte si
lukreciaborgia
7. 3. 2015 • 11:31

amplituda-je to tak.Stejně se na oko taky rozvedli a pak vzali Eva Jakoubková a Petr Novák.Bylo to kvůli bytu na atraktivním místě.A je jich více takových vychcálků,pravdoláskařů a spravedlivých,co se naoko rozvedli a pak hned vzali.

ivoadler
7. 3. 2015 • 10:37

No vida, takovéhle informace máme dostávat o těch pravdoláskařích. O tom naše média ani muk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.