Ples v Opeře: Kloubková měla šperky za 4 miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ples v Opeře: Kloubková měla šperky za 4 miliony!

Zkouška šatů Kristiny Kloubkové
Zkouška šatů Kristiny Kloubkové (Aha! - Petr Novotný)

Letošní Ples v Opeře byl premiérou nejen pro Leoše Mareše (38), který nahradil v moderování večera Marka Ebena (57), ale i pro Kristinu Kloubkovou (38). Ta byla pozvána, aby předela šek Nadaci Terezy Maxové (43). Moderátorka se včera večer ve Státní opeře prošla před tisícovkou hostů zahalená do šperků za 4 miliony korun! „Mám z toho hrozný strach, že je třeba ztratím, jsou hodnotnější než můj byt,“ svěřila se nervózní Kristina.

„Dají mi je až tam, doma bych ty šperky mít nechtěla, takovou drahotu,“ řekla Kristina. Ani by se prý nedivila, kdyby k diamantovým skvostům dostala i ochranku. Nicméně jako každá žena byla ze zářivých šperků naprosto unešená.


„Velmi se mi líbí jejich originální design s květinovým motivem. Miluju jaro a květiny, a tak jsem hned sáhla po této soupravě. Vím, návrhy i samotné šperky vznikají u nás v Česku,“ chválila diamantový set Alo diamonds Kloubková. Navíc jí náhrdelník, náušnice i prsten ladily k šatům, které ovšem ještě den před plesem nebyly zcela dokončené. „Musí se ještě více dozdobit, na což jsem měla celých 24 hodin,“ pousmála se módní návrhářka Tereza Sabáčková.

Sama Kloubková byla z večera velmi nervózní. „Je to vlastně moje premiéra. Maturiťák si vůbec nepamatuju a na plese jsem od té doby nebyla,“ prozradila moderátorka.


Přečtěte si
mekanik
8. 2. 2015 • 11:52

bel já už jsem ale jeden krásnej diamant od tebe dostal

bella.
8. 2. 2015 • 11:15

mek koukla jsem se na tu kolekci.Nic pro mě ale jeden diamant bych měla PRO TEBE . https://www.youtube.com/watch?v=rlN0YmvDaEg

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.