Přiznání Lucie Vondráčkové: Rodiče ji odmítají navštěvovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přiznání Lucie Vondráčkové: Rodiče ji odmítají navštěvovat!

Zpěvačka je v šestém měsíci těhotenství.
Zpěvačka je v šestém měsíci těhotenství. (Foto Aha! – Dan Černovský, Frekvence 1, Profimedia.cz, ara)

To je překvapení! Lucie Vondráčková (34) si před dnešním odletem zpět do Kanady postěžovala, že za ní v Montrealu ještě nebyli její rodiče. Co se stalo, že za dcerou, vnoučkem Matyášem (3) a zetěm, hokejistou NHL Tomášem Plekancem (32), za celé čtyři roky nepřiletěli?

Všichni si doteď mysleli, že táta Jiří Vondráček (64) a máma Hana Sorrosová (56) za dcerou pravidelně cestují. Že se vidí jednou nebo dvakrát do roka v Česku a pak třeba o Vánocích či jindy za oceánem. Jenže tak tomu není.

„Naši za námi ještě nebyli, to mě mrzí! Ale oni se obhajují tím, že je tam zima a že se jim tam nechce. Takže čekají, až přiletím já...,“ svěřila těhotná Lucie v rozhovoru pro rádio Frekvence 1, který včera předtáčela s duem Těžkej Pokondr.
Přitom pokud jde o její současnou návštěvu u nás, která dnes po třech dnech končí, rodiče si dceru neužili! Měla náročný pracovní program. Taky nepřivezla Matyáše. Vnoučka tak babička s dědou viděli naposledy v létě.


Na konci května se zpěvačce v Kanadě narodí další potomek. Donutí to Lucčiny rodiče sednout na letadlo a navštívit je v Montrealu? Nebo budou čekat, až se v průběhu léta či podzimu vypraví domů? Deník Aha! se pokoušel spojit s Jiřím Vondráčkem, ale do uzávěrky tohoto vydání na zaslaný dotaz neodpověděl.



Přečtěte si
pomahatachranit
12. 2. 2015 • 14:04

Proč škodí? Tím, že se někam necpou něčemu škodí? Třeba už mají naježděno, jasně, ty bys jela hned , ale dneska se Skypem se můžou vidět celý dny a povídat si v reálu pořád a vidí všechno i na mobilu, nemusí se už jezdit nikam. Kdo by se taky plácal ve stáří takovou dálku do té strašné zimy, leda ten, kdo nemá co na práci. A oni dva teda práce mají hodně, stačí se podívat na youtube, co tam mají písniček. Tak třeba čekají až na důchod.

pomahatachranit
12. 2. 2015 • 13:48

Horší by to měla, kdyby se jí tam cpali hlava nehlava, ne? Taky znám takový rodiče, co otravují pořád a nedají se vyhodit

pomahatachranit
12. 2. 2015 • 13:48

Nesnesl se jen s jednim, ani se mu nikdo nediví

news
8. 2. 2015 • 13:28

Dedivte se její rodiče maj charakter ne jako ona prc-prc harant je na světe a rodiče starejte se ho.--vno--dobře udělali taky bych ji poslal do prde--le tel nevycválaný....ona si myslí že se vše točí kolm tělech český hvěz jak si říkaj ale do to ho maj ještě hodně ale opravdu hodně daleko ,neznamená že když se ji něco povede tak je hvězda /zatím nic nedokázala jenom mrd-mrd-a parchanti sou tady...a starejte se rodiče...a lidi vy mne litujte /HOVNO ty--čub---ko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.