Lucie Vondráčková v šestém měsíci: Hazard v těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková v šestém měsíci: Hazard v těhotenství!

Lucie Vondráčková ma před sebou náročný program!
Lucie Vondráčková ma před sebou náročný program!  (Foto pro Aha! – Jan Tůma/Trollbeads, Facebook)

Tohle je hazard se životem! Vlastně se dvěma... Lucie Vondráčková (34), která je v šestém měsíci těhotenství, v posledních dnech ohrožuje zdraví své i svého nenarozeného dítěte. Zpěvaččin program, který teď v Česku má, je doslova vražedný.

Místo odpočinku, který by si měla po dlouhém letu přes oceán dopřávat, Lucie přetěžuje organismus. A to vše přenáší i na dítě, které nosí pod srdcem. „Já tohle beru jako odpočinek,“ tvrdí o pracovním programu manželka hokejisty NHL Tomáše Plekance (32). Přitom dobře ví, co prožívala na začátku těhotenství... „Třicetkrát za den mi bylo hůř, než je zdrávo,“ řekla Aha!.


Lékaři kroutí hlavou! „Dostatek spánku je třeba po celou dobu těhotenství! Zvláště, pokud má žena za sebou dlouhou cestu letadlem. Málo spánku a pracovní vypětí není dobré,“ řekl Aha! gynekolog Radim Uzel (74).

Tři dny stresu
V programu Vondráčkové není žádný prostor na relaxaci. Dlouhý let z Kanady do Prahy, focení v mrazu na terase hotelu a večer přesun vlakem do Ostravy. Tak vypadala středa. Ve čtvrtek ráno Lucie vstávala v Ostravě do vysílání ČT, pak se vracela do Prahy. A dnešek? Ráno zamíří zpěvačka do rádia Impuls, pak přejede na povídání do Frekvence 1. A odpoledne autogramiáda na Pankráci. Zítra má odletět zpět do Kanady.


Kašle na rodiče
Kvůli pracovnímu maratónu nemá Lucka čas ani na svoje rodiče, ani na kamarády. Jedno je jasné: Do květnového porodu, už se Vondráčková v Česku neukáže. Létání v pokročilém stádiu těhotenství lékaři důrazně nedoporučují.

Je ze mě zombie!
To, že to s prací přehání, si Vondráčková uvědomuje. Naznačila to sama v popisku k fotografiím z pražského hlavního nádraží, ze kterého ve středu večer odjížděla na televizní přenos do Ostravy. „Ahoj všem. Po velmi dobrodružném dni plném focení, nevyspání, převleků a překvapení je ze mě zombie,“ okomentovala snímky Lucie.



Přečtěte si
ararat
7. 2. 2015 • 20:31

azenat .....a ty jsi na tom jak? máš nějaké plastiky už za sebou nebo se na to připravuješ a nebo žádnou ještě nemáš??????????????

ararat
7. 2. 2015 • 20:29

azenat,to si jenom myslíš a nebo to víš???????

ararat
6. 2. 2015 • 21:50

bum,ty máš na to vzdělání,že tady plácáš,jak u nějaké komise?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.