Láďa Hruška neunesl slávu: Skončil u psychiatra?! Zničily ho miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Láďa Hruška neunesl slávu: Skončil u psychiatra?! Zničily ho miliony?

Ladislav Hruška
Ladislav Hruška (Foto TV Nova, ara)

Před dvěma lety by po něm neštěkl ani pes. Ladislav Hruška (36) byl řadovým reportérem, jedním z mnoha. Teprve jako potravinový inspektor národ zaujal, aby ho o něco později doslova pobláznil svými levnými a rychlými recepty.

Nápad na recepty z mikrovlnky a rychlovarné konvice sice nebyl jeho, ale on mu nakonec dal svou tvář. A stal se hvězdou a bohatým mužem. Jenže teď to vypadá, že rychlý nárůst slávy mu zlomil vaz. Podle informací Blesku totiž skončil v blázinci. Obrovský tlak neunesl.

„Bylo toho na něj moc. Prostě to psychicky nevydržel a musel vyhledat odbornou pomoc,“ řekl deníku zdroj z (ne)kuchařova okolí s tím, že Hruška vyhledal pomoc psychiatra ambulantně: Představy, že by byl zavřený v cele ve společnosti svěrací kazajky, jsou prý přehnané.

Sám Hruška nicméně vše popírá a tvrdí, že normálně pracuje, byť se podle některých informací už týden v práci neukázal. „Nevím, kdo tyto bludy šíří. Já měl nyní volno, a v pondělí se vracím odpočatý a plný sil do práce. A těším se,“ napsal.

Vedení televize to však nepotvrdilo, ale ani nevyvrátilo. Prostě se k celé věci nechce vyjadřovat.



Autor:  ph,kl

Přečtěte si
kiwi65
8. 2. 2015 • 10:56

A kolika lidí asi tak je.blo z těch sr.a.ček co prezentoval?Kolik procent dal na charitu,jak se vyrovnal s lima co mu ty ko.ko.tiny poslali,chlubil se cizím peřím,vydělal na tom,hrál si na celebritu tak mu to patří.

univerzalnizena
8. 2. 2015 • 05:21

tomu říká vareni d e bilek a zenske co uvarit neumi ho oslavuji

bella.
8. 2. 2015 • 01:21

6010

bella.
8. 2. 2015 • 01:20

No a co? Pokud potřeboval psychiatra byl přetížený, to jako je Kainovo znamení jít k psychiatrovi? Pane bože v jakém století jste? A jestli je nebo není gay, kterýho blba tohle ještě zajímá? Snad se hodnotí jeho vystupování , práce na obrazovce, ale jinak?

bernadette
7. 2. 2015 • 18:14

Žádný milionář není pro zlatokopku dost hnusný, v tom problém není. Spíš vadí, když je milionář na kluky. I když některá zlatokopka by dokázala překonat i to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.