Saudkova žena se těší na dítě: Jan jí vyhrožuje vykopnutím na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Saudkova žena se těší na dítě: Jan jí vyhrožuje vykopnutím na ulici!

Jan Saudek by v případě nevěry svou ženu vyhnal na ulici...
Jan Saudek by v případě nevěry svou ženu vyhnal na ulici... (Blesk)

Život nejznámějšího českého fotografa Jana Saudka (79) nikdy nebyl nudný a zdá se, že jinak tomu nebude ani do budoucna. V současné době se fotograf těší na svého dalšího potomka, kterého čeká se svojí manželkou Pavlínou Hodkovou (34).

O současné manželce se vyjadřuje jako o jediné partnerce, na kterou žárlí. „Žárlím na její minulost. Na dobu, kdy jsem ještě nebyl součástí jejího života,“ vyjadřil se k tématu pro Blesk Magazín a pokračuje:  „Kdybych partnerce přišel na nevěru, tak mám takové špičaté boty, ty si obuju, vykopnu ji tou špičatou botou na ulici a ona půjde a půjde a půjde“.  Sám uznává, že takový přístup je velmi nefér, ale takový je prý život.

Sám o sobě tvrdí, že je mizerný otec, protože na hlídání a výchovu dětí nikdy nebyl a plození dětí v jeho věku považuje za absolutně nezodpovědné. „Věděl jsem, že chce mít děti. Takže je to dilema. Buď se s ní rozejít a ona si udělá děti s někým jiným. To ale fyzicky nedokážu, protože na ní závisím. Takže jsem se rozhodl pro druhou možnost, tedy že je s ní budu mít já.“ Komentuje, proč se rozhodl stát se ve svém věku znovu otcem.



Přečtěte si
lepabrena
14. 1. 2015 • 11:01

Tyto Saudkovy zásady- že všechny jeho ženy mu musejí být věrné, zastávat se ho vždy a za všech okolností všude- nejen v masmédiích, ale i na policii, a že je bude za všech okolností podvádět s jinými ženami a muži dokonce i před jejich zraky , jsou tak dostatečně známé všem, kdo se se Saudkem setkal, že se divím, že o tom píšete až teď. Saudek od svých žen navíc požaduje, aby mu sloužily a podřizovaly mu celý svůj život. Hodková byla vždy zaměstnaná- už když se poznali a Saudek byl na mateřské dovolené s jejich dětmi, i když byl v té době už mnohaletý starobní důchodce, přičemž nikdy dítě nepřevinul, nenakrmil, i pohlídat mu bylo zatěžko. Hodkovou by Saudek vykopal nejen, kdyby mu byla nevěrná- což se nestane, při jejím exteriéru, ale kdyby dlouhodobě onemocněla a nemohla mu sloužit a vydělávat peníze anebo kdyby ho odmítla podporovat vždy, všude a za všech okolností- natož aby s ním chtěla o něčem promluvit či diskutovat!

mirkazam
14. 1. 2015 • 09:33

Tak si myslím, že ,,mistr " může být v klidu. Na tu hroudu sádla kromě něho nikdo jiný nevleze ....

ararat
13. 1. 2015 • 20:31

babapsi
13. 1. 2015 • 18:34

oba jsou blbí a hnusní !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.