Třikrát rozvedená Mirka Čejková (52): Magnet na psychopaty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Třikrát rozvedená Mirka Čejková (52): Magnet na psychopaty?

Mirka Čejková prošla náručí řady problematických mužů. Bude mít už štěstí?
Mirka Čejková prošla náručí řady problematických mužů. Bude mít už štěstí? (Foto: Aha! - Roman Souček)

Patřila mezi nejoblíbenější televizní hlasatelky, nicméně v osobním životě se jí nikdy příliš nedařilo. Ze tří manželství si kromě postižené dcery a dvou synů odnesla maximálně trauma z týrání a manipulace. A konečně její podivný odchod z Primy před pár lety měl také trpkou příchuť. Dnes se Mirka našla ve své nové práci a na svou minulost pohlíží jinou optikou.

Tomáš Všetečka
Mirka Čejková se již několik let věnuje koučování, což je podle encyklopedie proces, podporující hledání individuálních řešení a rozvoj člověka v jím zvolené oblasti. Samotné jí to pomohlo se vypořádat s démony minulosti. S první manželem, podnikatelem Tomášem Všetečkou, se rozešla po vzájemné dohodě a zůstala jí starost o dceru.


Alex Čejka
Z manželství s golfistou českého původu Alexem Čejkou jí zůstali dva synové Alex a Felix a bolavé srdce. Opustila tenkrát rozjetou kariéru a podporovala manžela během jeho sportovních cest po světě. Až do té chvíle, než si našel jinou a mladší milenku. Navíc během rozvodu Čejková tvrdila, že ji manžel týral. Nakonec jní soud přiřkl více než čtvrt milionové alimenty, které ovšem exmanžel podle slov bývalé moderátorky neplatí a o syny nejeví zájem.
Marek Vít
Nu, a do třetice to nejhorší. Mirka si nabrnkla odsouzeného podvodníka Marka Víta, za kterého se provdala během jeho pobytu v kriminále. "Dnes samozřejmě umím rozpitvat celý ten příběh, chápu, proč se to stalo, vzala jsem si z toho, co bylo třeba. Předně jsem pochopila, kam až vás může dovést, když sami pro sebe ztratíte cenu a necháte si líbit věci, které by si k vám v jiné situaci nikdo nedovolil," říká v rozhovoru pro iDnes.cz.
Detekce psychopatů
Problematické muže zřejmě vždy přitahovala a oni přitahovali ji. Dnes jí i práce pomáhá vyvarovat se dalších životních omylů. "Mimo jiné jsem se naučila detekovat psychopaty. V mocenských strukturách a v politice obecně je jich zvýšené procento," říká Mirka všeobecně, ale i ze soukromého života o tom určitě ví své.



Přečtěte si
mandat
8. 5. 2015 • 18:30

Priserne dominantni zenska.Je nenasytna a falesna.

sestrasestry
22. 2. 2015 • 14:29

Vadná psychika mívá vliv na blízké okolí, takže je svým způsobem i "nakažlivá".

mekanik
14. 1. 2015 • 11:41

ar-hm asi jo

ararat
14. 1. 2015 • 09:49

od kdy čemeřice? infantilní myšlení a přesto to může být dospělý člověk,prostě nevyzralý člověk se tak projevuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.