Největší kuriozity roku 2014: Gigantická prsa i muž, který se nemyje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Největší kuriozity roku 2014: Gigantická prsa i muž, který se nemyje!

Tak to je síla. Chtěli byste takové balony?
Tak to je síla. Chtěli byste takové balony? (Foto Profimedia.cz, ara)

Jako každý rok ani loni nebyla o nejrůznější kuriozity nouze. Se svým příběhem se světu svěřil muž, který má 100 orgasmů denně či Íránec, jenž se 60 let nemyl. Se svou troškou do mlýna ale přispěl i Čech, který si do obýváku nacpal nafukovací bazén! A kdo byl hitem roku 2014? Vousatá zpěvačka!

Největší prsa na světě
Loni si Němka Beshine (31) splnila svůj velký sen – tak dlouho si nechávala nacpávat prsa silikonem, až má největší ňadra na světě.  »Pyšní« se velikostí 70Z, což podle anglické abecedy značí šestadvacítky.


Má 100 orgasmů za den
Se svým příběhem se svěřil i Američan Dale Decker (37), který trpí od roku 2012 vzácným syndromem permanentního vzrušení, kvůli němuž má až 100 orgasmů denně. Erekci měl dokonce i na pohřbu svého otce.

10 let od tsunami našla dceru
Po 10 letech našla Indonésanka Jamaliah dceru Raudhatul Jannah, kterou v roce 2004 spláchlo tsunami. Katastrofální zemětřesení v Indickém oceánu si tehdy vyžádalo na 230 tisíc mrtvých ve 14 zemích.

Jezdí sama po Evropě
Velký poprask způsobila teprve 11letá Angličanka Rosalie Atkinsová, která sama jezdí po Evropě. První let absolvovala v devíti letech, kdy se vydala za známými do Francie.

Vousatá zpěvačka se stala hitem
Do povědomí se zapsal i kontroverzní rakouský umělec Thomas Neuwirth (25), který jako vousatá zpěvačka Conchita Wurst vyhrál loňskou soutěž Eurovize a stal se hvězdou.

38 let v sobě měla kostru
Dlouhých 38 let v sobě nosila kostru dítěte Jyoti Kumarová (62) z centrální Indie. Mimoděložně otěhotněla v roce 1976, kdy jí bylo 24 let. Až loni jí lékaři z těla vytáhli kostru miminka obalenou zvápenatělým plodem.

Ve městě žijí jen ženy
Unikátem se pyšní i brazilské město Noiva do Cordeiro, ve kterém žijí jen samé ženy. Je jich více než 600 a většinou je jim mezi 20 a 35 lety. „Každý muž, který k nám dorazí, musí striktně dodržovat naše pravidla. Tady chlapi nikdy nebudou mít hlavní slovo,“ vzkázala jedna z obyvatelek.

2 roky předstíral kóma
Aby se vyhnul soudu, předstíral Angličan Conman Alan Knight neuvěřitelné dva roky, že je v kómatu! Policie ho odhalila až díky věrnostní kartičce a záznamu z kamer od pokladen v supermarketu, kam si přišel nakoupit.

Bez jištění a naslepo mezi mrakodrapy
Americký provazochodec Nik Wallenda přešel bez jištění po laně mezi mrakodrapy v Chicagu ve výšce přes 150 metrů. Část cesty dokonce absolvoval se zavázanýma očima.

Zaživa (ne)sežraný anakondou
Smělý nápad měl dobrodruh a americký přírodovědec Paul Rosolie, který se chtěl nechat zaživa sežrat anakondou. Nakonec pokus vzdal a vyšlo najevo, že i had nebyl odchycen v džungli, ale pocházel ze zajetí.

Íránec se 60 let nemyl
Na hygienu si moc nepotrpí Íránec Amou Haji (80), který se svěřil, že se už šedesát let nemyl. „Kdybych se umyl, udělá se mi špatně,“ prohlásil muž, který ve volných chvílích kouří zvířecí výkaly.

Nekupte to: Bazén v obýváku!
S nečekanou kuriozitou přišlo i město Sušice. Mezi inzeráty na serveru sreality.cz se objevil inzerát na prostornou vilu, jejíž součástí byl i venkovní nafukovací bazének nacpaný v obýváku! „Pokoj jsem upravil tak, aby se mi líbil,“ svěřil se majitel této vychytávky Kurt Krakovčík (80).

Koupačka v paneláku
S tipem, jak pokořit letní vedra, přišla i partička mladíků z Ruska. Obývák v paneláku zakryli igelitem a napustili ho vodou... Místo slunce na ně zářil křišťálový lustr, místo pláže obdivovali radiátor, koberec a nábytek.

Záchrana, která obletěla svět
Táborští policisté zachránili desetiletou školačku Aničku K., pod kterou se prolomil led. Video, kde se jeden z nich plazí pro dítě uvízlé na ledu uprostřed rybníka a další vážou provizorní lano ze svetrů, obletělo celý svět.



Autor:  vk

Přečtěte si
hejhej
3. 1. 2015 • 14:53

Oba na fotce jsou odporní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.