Absolonová je samá modřina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolonová je samá modřina!

Monika »Angelika« Absolonová má nohy samou modřinu.
Monika »Angelika« Absolonová má nohy samou modřinu.

PRAHA – Dlouho očekávaný muzikál Angelika měl v úterý večer v Divadle Broadway svoji velkou premiéru. Na Moniku Absolonovou (30) v hlavní roli se přišel podívat i nestárnoucí Slavík Karel Gott (67).


PRAHA – Dlouho očekávaný muzikál Angelika měl v úterý večer v Divadle Broadway svoji velkou premiéru. Na Moniku Absolonovou (30) v hlavní roli se přišel podívat i nestárnoucí Slavík Karel Gott (67) s Ivanou Macháčkovou (31), kteří se však mohli pokochat pořádnými modřinami na jejích nohou. „To mám z toho válení a běhání po jevišti. Navíc se jako astmatička nestíhám během představení pořádně napít,“ vysvětlila nám po představení Absolonová, která ještě nedávno nosila kostým Kleopatry. Po představení se ovšem mezi hosty rozproudila debata, že Angelika je šitá horkou jehlou, má pouze jediný hit a vzhledem k tomu, že někteří hosté odešli již o přestávce domů, tak se asi nestane nástupcem veleúspěšné Kleopatry, která se v Divadle Broadway pro zájem diváků dokonce dočkala obnovení.

Na muzikál se přišli podívat Karel Gott s partnerkou Ivanou Macháčkovou, Hana Zagorová (60) se Štefanem Margitou (50) či expremiér Stanislav Gross (37) a místopředseda ČSSD Bohuslav Sobotka (35). A právě Gott byl z muzikálu přímo nadšený! „Předčilo to všechny mé představy a očekávání. Kliknutím zvětšeteMichal David je pro mě garance úspěchu, Monika je muzikál od muzikálu lepší a i ten Bohuš Matuš, o kterém jsem kdysi říkal, že má velkou perspektivu, zpíval dobře,“ svěřil se nám Český slavík, který si přijel do Čech odpočinout ze svého turné po Německu. „Za tři týdny se tam opět vracím, ještě mě čeká přes padesát měst,“ tvrdí Gott.

To Hana Zagorová, která přišla se svým manželem Štefanem Margitou, byla při sledování muzikálu ovlivněná. „Hudbu jsem totiž slyšela několik týdnů předem. A hned jsem Michalu Davidovi řekla jednu sprostou větu. A to, že je tam šlágrů jak …,“ tvrdí Zagorová, která Davidovi (46) k premiéře přinesla lahvinku pravého šampaňského.

Režisér Jozef Bednárik na premiéru raději nedorazil vůbec, jako by věděl, co ho čeká. Na jevišti totiž v první půlce nevydržel stát jeden ze sloupů, který s ohlušující ránou spadl k zemi. Kliknutím zvětšete„Zaplať pánbůh, že mě to nepraštilo do hlavy. Kliknutím zvětšeteAle potom, co to spadlo, jsem nemohl hrát to, co bylo ve scénáři, takže jsme museli trochu improvizovat,“ svěřoval se po představení Pepa Vojtek (41), který v sobotu bude zpívat v hudební soutěži Eurosong. Tomu se na jevišti přihodil ještě jeden trapas, kdy zvedal v náručí Angeliku Absolonovou a přišlápl si plášť. „Bylo to hloupé. Pustit mě nemohl, protože by to vypadalo, že mě neunese. Nakonec jsme to ale nějak zvládli,“ smála se Absolonová, která po premiéře jenom zářila. „Vždycky jsem chtěla vypadat jako Angelika. To se mi sice nepodařilo, ale aspoň si ji zahraju na jevišti,“ uzavřela Monika.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.