Brožová bude Tornádo Lou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brožová bude Tornádo Lou!

Kateřina Brožová působila na zkouškách chvílemi bezbranně.
Kateřina Brožová působila na zkouškách chvílemi bezbranně.

PRAHA – Kateřina Brožová (40) se jen tak neztratí! Herečka, která v Divadle Broadway oželela roli Angeliky, v současnosti pilně nastudovává muzikál Limonádový Joe, kde si zahraje Tornádo Lou.


„Je to úžasná postava vášnivé ženy. S ní ten opravdový cit cloumá, až na to, že je zaměstnankyní »baru«,“ řekla deníku Aha! herečka. Ta se s ostatními herci sešla v karlínském divadle, kde si všichni zkoušeli scénky plné vtipu a nadsázky.

„Žiju prací a problémy, které se nakupily, čeká mě soud. Snažím se krájet čas, abych byla co nejvíc s dcerou, která teď byla nemocná,“ řekla nám Brožová, která žaluje Martina Michala za to, že ji přirovnal k trabantu a svou ženu Helenu Vondráčkovou k mercedesu. „Myslím si, že pravda vyjde vždy najevo, a to se koneckonců rýsuje s Hello Dolly, kdy na mě konkrétní lidé naplivali špínu a velmi záměrně mě diskreditovali. Myslím si, že je to stejné i s Angelikou. Ale já to teď opravdu neřeším, protože práce je naštěstí dost,“ dodala herečka, která po rozchodu s Borisem Kollárem žádného muže zatím nehledá.

Jako Limonádový Joe bude vystupovat Aleš Háma v alternaci s Lumírem Olšovským. Roli křehké Winnifred si zahraje Zuzana Norisová, která se bude střídat s Lindou Rybovou. Horáce Hogo Fogo dostal na starosti Jiří Korn s Václavem Vydrou. Muzikál Limonádový Joe aneb Koňská opera, ve kterém je proti původní filmové verzi pět nových písní, bude mít premiéru 5. a 6. dubna v Hudebním divadle Karlín.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.