Václav Vydra: Vyhazují ho z bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Vydra: Vyhazují ho z bytu!

PRAHA – Herec známý z trilogie Kameňáků, finalista taneční soutěže StarDance a chovatel koní Václav Vydra (51) se teď s manželkou Janou Bouškovou (52) bojí o střechu nad hlavou!


Nový majitel jejich domu na Janáčkově nábřeží v Praze chce totiž všechny nájemníky vystěhovat. Prý chystá kompletní rekonstrukci objektu. Už se ale objevily i zprávy, že by to mohla být jen léčka, jak dostat stávající obyvatele s regulovaným nájemným pryč a od nových pak vybírat mnohem vyšší činži. „Já doufám, že nám pan majitel opravdu zajistí náhradní byt nebo přispěje na náš vlastní domeček,“ věří populární herec.

Při představě, že by musel s manželkou na několik let současný domov opustit a pak by je čekalo znovu další stěhování zpátky, naskakuje totiž Václavu Vydrovi husí kůže. Navíc nemá ani stoprocentní jistotu, že nový majitel skutečně mezitím byty neobsadí nikým jiným, jak už se to v minulosti mnohokrát stalo.

Snad i proto se už Václav s Janou poohlížejí po vhodném pozemku za Prahou, kde by si nechali postavit vlastní dům. Jenže – kde na to vzít? Oba živí hlavně divadlo, kde nejsou platy nijak závratné. Vydra má už ale jasno: vyplatit je musí majitel jejich současného bydliště! Kliknutím zvětšete„Ještě jsme o tom spolu nemluvili, ale je víc druhů řešení. Mně by nevadilo odstěhovat se z nábřeží. Nejsem strom, abych zapustil kořeny a museli mě násilím kácet. Zatím je to sice hudba budoucnosti, ale už brzy to budeme muset řešit,“ vypráví herec Vydra.

Snad domluva proběhne hladce – bez právníků, policie i nekonečných soudních tahanic...


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.