Tenhle videoklip si budete pouštět znova a znova! Jeden z nejlepších DJ světa, Leoš Mareš, Jakub Kohák, Láďa Hruška a Zorka Hejdová společně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tenhle videoklip si budete pouštět znova a znova! Jeden z nejlepších DJ světa, Leoš Mareš, Jakub Kohák, Láďa Hruška a Zorka Hejdová společně!

 (Evropa 2)

Očekávaný videoklip k vánočnímu songu je na světě a je to bomba! Nejen, že si Leoš Mareš osedlal Santu, ale vypadá to, že Evropa 2 získala k produkci svého adventního klipu světového DJe Davida Guettu, který si nejspíše odskočil do Prahy ze svého turné. Rozpočet nejdražšího videoklipu rádia dosáhl díky tomu statisícových nákladů.


„Je to super kluk a skvělý DJ. Známe se necelý rok.  Doufám, že se v létě zase potkáme na Ibize,“ říká moderátor Pavel Cejnar, který rádiu zprostředkoval kontakt.

Evropa 2 zvolila pro letošní Vánoce song Thrift Shop, ve kterém se z větší části rappuje, takže světe div se, z moderátorů Evropy 2 se stali rappeři. Z Leoše Mareše pak i tanečník latinskoamerických tanců.

"Jsem ráda, že jsme tenhle song natočili, protože náš osud v rádiu je nyní nejistý. Někteří v sobě totiž objevili nevídaný hudební talent a připravují se na sólovou dráhu. Je to přísně tajný, takže nechci ani naznačovat, ale Patrik už má smlouvu s 50 Centem a Jindrovi buší na dveře Kanye West a žadoní, aby mu taky napsal nějakej ten song. Ale já za mikrofonem zůstávám, takže dobrý,“ směje se Zorka Hejdová, která je spolu s bombucmanem Evropy 2 Jakubem Kohákem, největším rapperským překvapením tohoto klipu. 

O hvězdy není v klipu nouze. Nejen, že jsou v něm úplně všichni moderátoři Evropy 2, ale epizodní roli si v něm střihnula i novácká hvězda Láďa Hruška a kontroverzní novinář Pavel Novotný jako Santa Fracek.

Samotné natáčení klipu bylo nejnáročnější na magistrále.

„ Jsme zvyklí na hodně, ale tohle bylo opravdu nejextrémnější místo, na kterém jsme kdy natáčeli. Kvůli natáčení se tvořila obrovská kolona. Lidé křičeli, zastavovali, a nebo pískali na holky. Takže tohle pro nás byla velká výzva a musíme říct, že jsme rádi, že jsme to celkem bez úhony přežili,“  shodují se režisér klipu Michal Kavalčík (Ruda z Ostravy) a kameraman Martin Linhart (marty68).

Evropa 2 tak nasadila internetovou bombu roku a popřála svým fanouškům veselé Vánoce pěkně stylově.

Text: Jindřich Ekl

Režie: Michal Kavalčík (Ruda z Ostravy), Martin Linhart (marty68)

Kamera, střih: Martin Linhart (marty68)

Videoklip: https://www.youtube.com/watch?v=I370Xvt98E8

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.