Ples L´Oréal: Korec tančil, Čvančarová si vystačila s mámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ples L´Oréal: Korec tančil, Čvančarová si vystačila s mámou!

Vlasta Korec s přítelkyní Magdou Nikodémovou se na parketu doslova vyřádili!
Vlasta Korec s přítelkyní Magdou Nikodémovou se na parketu doslova vyřádili! (Aha! - Dalibor Puchta)

PRAHA – Hvězda seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě Jitka Čvančarová (28) přišla na jeden z největších plesů sezóny bez mužského doprovodu! Herečka s přítelem do společnosti totiž moc nechodí a na velkolepou akci L´Oréal Professionnel dorazila se svojí maminkou a stále si měly co povídat.

Sama se na parketu oddávala twistu i Eliška Coolidge-Hašková, kamarádka Michaely Maláčové a učitelka etikety »Českých Miss«. V páru tu naopak divoce tančili třeba Vlasta Korec s přítelkyní Magdou nebo bývalý mluvčí exprezidenta Václava Havla s manželkou. Na plese, který moderovala dvojice tváří televize Nova Leoš Mareš a Pavla Charvátová, se objevila i topmodelka Daniela Peštová. Na přehlídkové molo mezi modelky, jež předváděly sexy modely návrhářky Liběny Rochové, se však dlouhonohá Daniela nezařadila. Pouze losovala z tomboly a přebírala šek pro svou nadaci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.