Iveta Vítová promluvila o nezdravém vzhledu: Její maminku ta hubená postava netěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Vítová promluvila o nezdravém vzhledu: Její maminku ta hubená postava netěší!

Iveta Vítová prý váží stále stejně.
Iveta Vítová prý váží stále stejně. (Foto: Herminapress.cz)

Moderátorka a Česká Miss 2009 Vítová nikdy nepatřila mezi nějaké televizní buřtíky, ale poté, co se jí narodila malá Anetka (1), svou štíhlostí doslova překvapuje. Dokonce se vyrojily spekulace, že mladá maminka trpí mentální anorexií. Něco takového však kategoricky odmítá.

I když se Iveta Vítová může někomu jevit úplně vychrtlá, ona to vidí jinak. "Nikdy jsem cíleně necvičila a moc jsem se nehýbala, a teď, když se starám o malou, se logicky naběhám, a tak se může zdát, že jsem ještě hubenější," tvrdí na Super.cz. Nicméně uznává, že jí pozornost tohoto typu nedělá dobře: "Nedávno jsem byla z těch všech článků tak rozhozená, že jsem si pro jistotu stoupla na váhu, což většinou nedělám, a zjistila jsem, že vážím stále stejně."


Přesto vidí jako pozitivum, že se o ní píše, i když ne v příliš lichotivých souvislostech. Říká, že se jí díky takové reklamě získávat mnohem více práce a na přehlídkových molech se objeví i dvakrát za týden. Jediný, kdo tak z útlé moderátorky nemá radost, je vlastní maminka, která by uvítala, kdyby Iveta krapet přibrala. "Já už se tomu jen směju, ale trošku to mrzí třeba moji mamku. Proto, když k ní vždycky přijedu na návštěvu, mám připravenou svíčkovou, smažák nebo jiné kalorické bomby. A já si klidně dopřeju," přiznává modrooká misska.



Autor:  moc

Přečtěte si
msml20
5. 11. 2014 • 10:39

Nic si z toho Iveto nedělejte. Já to taky slyšela celý život a přitom jsem jedla jak těžce pracující člověk. Jste moc hezká žena a přeji Vám vše pěkné.

erene
5. 11. 2014 • 08:12

dopřeje si a pak to vyzvrací !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.