Největší prasárna podle Ivety Vítové? Dost možná ji právě vy zbožňujete… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Největší prasárna podle Ivety Vítové? Dost možná ji právě vy zbožňujete…

Iveta Lutovská Vítová
Iveta Lutovská Vítová (Foto pro Aha! – archiv I. Lutovské Vítové)

Znáte ty příběhy o jídle a dobrém metabolismu, které jako přes kopírák vypráví každá modelka? Teď na podobné téma spustila Iveta Vítová (32). Co pěkného na sebe prozradila?

Zatímco v zahraničí se modelky prezentují zdravým životním stylem a přiznávají, že na sobě musí denně dřít, v Česku se tento trend pořád tolik nenosí a končí tím, že modelky melou o svém výborném metabolismu a rodinných dispozicích, až nakonec skončí na klinice s anorexií.

Případ missky Vítové je ale samozřejmě úplně jiný. Ta prý opravdu může sníst co chce a kdy chce. „Miluji sladké a úplně nejradši to proložím chipsama. To je ideální modelkovský tip na udržení štíhlé linie,“ řekla modelka na večírku, kde se propagovaly sušenky. „Miluji jídlo. Nemůžu si nic odpírat, hlavně sladké, protože jsem pak protivná. A když jdu kolem cukrárny a nemůžu si nic dát, tak prostě vybuchnu,“ pokračuje dál modelka v přesvědčování, jak přirozené je pro ni jíst. „Neměla bych to přiznávat, ale já vůbec nejím pravidelně. Většinou se nacpu na noc. Největší prasárna jsou ale fastfoody. Když se tam zastavím, tak si pak doma aspoň uvařím zeleninu, abych to trochu vykompenzovala. Ale hamburgerům prostě neodolám,“ dodává s tím, že se pořád cítí jako těhotná, protože má celý den podivné chutě. Vítová pevně doufá, že tloustnoucí manžel po ní nebude chtít vařit lehká jídla, protože ty jí prý vůbec nechutnají.



Autor:  mpa

Přečtěte si
prroud
23. 3. 2015 • 09:54

humphrey.b,nemysli,dela a rika jen to za co dostane zaplaceno!

humphrey.b
22. 3. 2015 • 20:12

Ona si snad myslí, že jí to někdo sežere, kostřičce.

humphrey.b
22. 3. 2015 • 20:10

Měl jsem Vítovou za chytrou ženskou, ale poté co porodila a shodila 90% váhy a teď takhle nehorázně lže, jsem názor změnil. Je teď jednak ošklivá a kostnatá neženská můra, a blbá jak troky, jak předvedla. Jestli ta dlabe hamburgery a sladké, tak jsou všichni čeští politici slušní, pravdomluvní, čestní a pracovití lidé, kteří myslí na lid této země a ne na sebe.

lambrika
22. 3. 2015 • 17:44

a teď tu pohádku o pravdě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.