Jana Preissová bez obalu: Proč odmítá jít před kameru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Preissová bez obalu: Proč odmítá jít před kameru?

Jana Preissová prozradila, proč už se nehrne před kameru.
Jana Preissová prozradila, proč už se nehrne před kameru. (Aha! - Martin Sekanina)

Herečka Jana Preissová (66) se v poslední době objevuje na obrazovce jen sporadicky, pokud tedy nepočítáme reprízy filmů, ve kterých hrála. Čím to je? Sama říká, že nabídek má dost. Proč ji tedy nevídáme častěji?

Naposledy jsme mohli vidět Janu Preissovou v cyklu ČT Nevinné lži. To, jak se zhostila své role despotické matky, všem připomnělo, jak moc vlastně chybí současné televizní produkci tak výrazná a přesvědčivá herečka. Proč ji vlastně tvůrci neobsazují? Copak na ni zapomněli? Jana Preissová prozradila, jak to ve skutečnosti je.

„Přicházejí ke mně televizní i filmové role, ale většinou mi nic neříkají, a takové hrát nechci,“ řekla Blesk TV mánii herečka s tím, že ale chápe situaci mladých herců. „Chápu své studenty, že berou role v seriálech, kde pomalu není co hrát. Musí se nějak živit, potřebují peníze,“ dodává Jana Preissová, která zdůraznila, že je především divadelní herečkou.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.