Synek baviče Petra Novotného: K čemu mám milenky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Synek baviče Petra Novotného: K čemu mám milenky?

Pavel Novotný se svým otcem, bavičem Petrem Novotným.
Pavel Novotný se svým otcem, bavičem Petrem Novotným. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pavel Novotný (25), vymetač večírků, účastník televizní reality show Bar a především nezdárný synek baviče Petra Novotného (53), napsal jedné redaktorce deníku Aha! email. V něm reaguje na její článek, který se mu očividně příliš nezamlouval. Vzhledem k nesporné literární kvalitě Novotného dopisu jsme se rozhodli ho zveřejnit…

Skandální přiznání...

„Drahá Šárko, zdravím Vás velmi (kecám, ale pozdravit je slušnost)! Jen jsem vám chtěl říct (vím, že je vám to jedno), že jste u mě nově na černé listině novinářů, které nesnáším. Vím, že Vás všechny potřebuju k tomu, aby se o mně vědělo, ale ve vaší branži vlastním tolik kamarádů, že si mohu dovolit sem tam si někoho znepřátelit. A protože budu stejně brzy mediálně mrtev, nevadí mi skládat účty.

Pekelně jste mě nasrala textem v článku „Měli je doma víc řezat“. Toť vlastně vše. A přeju Vám, že teď nebudete moc spát, protože být u mě na černé listině, to je jistě důvod k obavám. Nic si z toho nedělejte, nejste tam z redakce Aha! sama (váš kolega Pepa Koukolíček je dokonce na prvním místě).

Ohrazuji se především proti tvrzení, že s mou vizáží není jednoduché střídat ženy. Tak to je naprostá lež. Je to jednoduché, ani byste nevěřila jak. Příště se mě, prosím, zeptejte, než napíšete takovou kravinu. Jsem ženami obletován, sice jen proto, že jsem syn Petra Novotného, ten zBaru a ten, co má (údajně) peníze, ale mě to nevadí, protože mi jde primárně o to si pořádně zapíchat. Myslím to smrtelně vážně. Mám dvě milenky (jednu v Praze a jednu v Ostravě) a k tomu ještě několik dalších kamarádek ochotných mi kdykoli dát. A do toho tak dvacet fanynek Baru (ano, čtete dobře, fanynek Baru, neuvěřitelné, že?), které mi dodnes píšou a čekají způsobně ve frontě, až si pan Novotný udělá čas. Doufám, že se brzy potkáme někde ve společnosti. Připravte si, prosím, rozumné argumenty na dotaz, proč mě nemáte ráda. Proč nemám rád já vás, už víme. Přeji fantastický den, Pavel Novotný

Aha!: Pane Novotný, k tomu jen jediný komentář - naše kolegyně Šárka měla pravdu: doma vás měli opravdu víc řezat! Teď už je ale asi pozdě… Zase napište!

2.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.