Langmajer škrtil Šinkorovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Langmajer škrtil Šinkorovou!

Scházelo málo a krásná Glorie alias Daniela Šinkorová byla pevnými rukama vraha Jacka Rozparovače (Jiří Langmajer) uškrcena.
Scházelo málo a krásná Glorie alias Daniela Šinkorová byla pevnými rukama vraha Jacka Rozparovače (Jiří Langmajer) uškrcena.

PRAHA – Jiří Langmajer (40) jako vrah neuspěl! Ne že by svoji roli oblíbený herec nezvládl, ale jak už to ve správném příběhu bývá, musí být nastolena spravedlnost.


A došlo i na hrozivého Jacka Rozparovače, kterého ztvárnil na slavnostní premiéře právě Langmajer. Na konci muzikálu je totiž legendární vrah zatčen a uvězněn. Při posledním hrůzném činu, kde se snaží zavraždit další ženu, ho diváci mohou vidět, jak chce zabít Danielu Šinkorovou (33), která v muzikálu hraje krásnou Glorii. A pořádně ji na jevišti přiškrtí!

V Divadle Kalich měl totiž tento hororový příběh z tajemného Londýna v úterý svou premiéru a všichni herci a zpěváci v čele s Hanou Zagorovou (60) si ten večer patřičně vychutnali. „Hrála jsem s plným nasazením a do své role jsem se naprosto vžila,“ svěřila se hlavní hvězda muzikálu Zagorová, které slušivý kostým, jež v roli vysloužilé prostitutky Elizabeth oblékla, opravdu sednul. Na svůj projekt byl patřičně pyšný také autor hudby a textů Vašo Patejdl, slavný tvůrce mnoha hitů slovenského Elánu. Ten totiž celé představení sledoval s obrovským napětím a s herci si v duchu opakoval skoro každé slovo textu. Kliknutím zvětšete„Všichni jsme byli pečlivě připravení, myslím, že se nám to povedlo,“ poznamenal Roman Vojtek, jemuž připadla role detektiva Roberta Andersona. V roli ďábla, který láká legendárnímu vrahovi jeho oběti, se střídavě představili Martin Dejdar, Vladimír Marek a Zdeněk Podhůrský. A velkým potleskem diváci ohodnotili i výkony přítomných krásek a provokativních prostitutek v podání Ivany Jirešové a Sabiny Laurinové.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.