Karel Šíp a Ivana Gottová: Tajemství jejich vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Šíp a Ivana Gottová: Tajemství jejich vztahu!

Ivana Gottová nemohla uvěřit, že je píseň o ní.
Ivana Gottová nemohla uvěřit, že je píseň o ní. (Foto: Aha! - David Kundrát)

Nová deska Karla Gotta (75) »S pomocí přátel« obsahuje řadu unikátních písní! Například hned ta první z pera Karla Šípa (69) je o manželství Gottových! Slavík v songu zpívá, že měl Ivanu (38) potkat dříve...

„Když píšete pro Karla, tak si jeho osobu od toho nemůžete odmyslet, takže když vás napadne Chci zpátky dát čas, tak ten text tomu podřídíte,“ řekl deníku Aha! na křtu zpěvákova nového alba autor textu písně Karel Šíp.
Toho velmi překvapilo, že Slavíkova manželka Ivana Gottová (38) se teprve na akci dozvěděla, že song je o ní a o Karlovi. „Pikantní bylo, že tady se mě dneska Ivana zeptala, jestli je to opravdu o nich dvou. Ano, to je o vás dvou,“ smál se Šíp, který to Ivaně musel potvrdit.


Šíp do jejich vztahu vždy viděl mnohem lépe než všichni ostatní. Byl a je velký Karlův přítel, Mistr se s ním radil, když měl například mluvit v přímém přenosu. Textař byl také první, kdo věděl, že vztah mezi Karlem a Ivanou vyvrcholí svatbou. Šíp, na rozdíl od některých, většinou závistivých lidí, kteří Slavíkovu ženu neustále kritizují a napadají, viděl Ivanu vždy jako ženu, která do Gottova života vnesla mnoho dobrého. On sám má o mnoho let mladší manželku a ví, že každá hned nemusí být zlatokopka. A jak říká píseň, měl ji potkat mnohem dříve... Hlídala si ho
Gottová se křtu zúčastnila také. Na manžela dohlížela zpovzdálí v šatech od své dvorní návrhářky Beaty Rajské (52). Když pak rozbalila booklet nové desky svého manžela, nahnula se k před ní sedícímu Šípovi a začala s ním jeho text konzultovat. Zjištění, že je píseň o ní a Karlovi, jí pak viditelně potěšilo.
Chci zpátky dát čas
Text: Karel Šíp

Mám v nohách sto náročných tras
Však často jsem bloudil
Jen samotě byl napospas
Odsouzen zůstat sám
Dva lidé můžou snadno se minout
Osud dopřál mi však tě potkat
Jen možná chtělo to dřív
 
Chci zpátky dát čas
Dřív tak mít tě
Občas mám z toho splín
Chci zpátky dát čas
Bylas však dítě
Na svět koukala z plín
Čas běžel, já zůstal stát
Tvůj zpožděný start jsem zvlád
Teď s tebou chci jen
I bdít i spát
 
Vzdálená sto světelných let
Do mých dnů jsi slétla
Najednou zkrásněl mi svět
K šedi měl už sklon
Vláhu má květ, kterej zdá se už vad
Chladnej krb znovu sálá oheň
Je rád, že má zas koho hřát
 
 Chci zpátky dát čas
Dřív tak mít tě
Občas mám z toho splín
Chci zpátky dát čas
Bylas však dítě
Na svět koukala z plín
Čas běžel, já zůstal stát
Tvůj zpožděný start jsem zvlád
Teď s tebou chci jen
I bdít i spát
Chci zpátky dát čas!



Přečtěte si
mord
16. 2. 2015 • 17:29

Ty ses pasoval na celý narod? to je něco. jak vis, že neni šťastna rozumbrado? z bulváru?

mord
16. 2. 2015 • 17:27

Uboha beladono to jsou jenom plytke rečičky jsi posedla životy známých lidi závidíš jim úplne všechno, protoze přes všechny své bláboly v živote spokojena nejsi to bys neměla potřebu se do nich pořád navazet a vlak už ti ujel

beladona
7. 10. 2014 • 12:26

monza Poslyš, řekni mi co je závistivého na tom, když řeknu čistě k věci, že Ivana Gottová je poleno, které nemá na to, aby vystupovala před kamerou a to v žádné mediální formě. Co je závistivého na tom, že Ivana Gottová se prostě z 99 % neumí oblíknout.A co je závistivého na tom, když řeknu, že já bych se svrasklého děduli v posteli štítila. Každý máme jiné hodnoty.Ne každý je tak prostinký duchem jako Gottová.Někteří z nás potřebují jiné životní kvality.Partnera , s kterým můžeme i blbnout a nemít strach, že skončí na Áro , partnera s kterým se můžeme milovat kdy chceme a ne kdy chce Viagra, partnera , který je chytrý.Atd atd,, prostě jiného partnera, než má Gottová.Jí se ta zlatá klec líbí, udělala pro ni vše, aby do ní vlezla.

beladona
7. 10. 2014 • 12:17

svět je spravedlivej, nejdřív ona měla plíny, teď brzy bude mít on, je to zdravotní sestra, kvalifikaci na jejich výměnu má.

mirkazam
7. 10. 2014 • 11:36

beladona..taky mám ráda Šípovy texty,ale s tím ..vlez***kováním ambiciózní ,,Ivance " stoupl do h...a.Každý ji miluje jako ostinu v zadku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.