Velký seriálový souboj: Kriminálka Anděl už předběhla Vinaře! Jenže Prima má tajnou zbraň... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velký seriálový souboj: Kriminálka Anděl už předběhla Vinaře! Jenže Prima má tajnou zbraň...

Mordparta pod vedení Adamovské stále zvyšuje sledovanost.
Mordparta pod vedení Adamovské stále zvyšuje sledovanost. (Foto: FTV Prima, TV Nova )

Potoky krve táhnou víc než proudy vína. Alespoň to vychází z posledního seriálového souboje Kriminálky Anděl s Vinaři. Zatímco moravští milovníci vína v čele s Václavem Postráneckým (71) začali s téměř dvěma miliony diváky, po pěti týdnech se pražská mordparta pod vedením přísné šéfky Zlaty Adamovské (55) dostala do vedení.

Zatímco čtyři týdny se seriál o vinařském prostředí umisťoval pravidelně na první příčce, včera byl poprvé Kriminálkou Anděl sestřelen až na druhou příčku.

Novácký seriál roste s každým dílem sice jen o pár tisíc diváků, ale na rozdíl od Vinařů nezaznamenává od prvního dílu k pátému velký pokles. Když to takhle půjde dál, je dost pravděpodobné, že kriminálka Vinaře neporazí jen v jednom nedělním souboji.

K vítězství jen o 54 tisíc diváků, ale kriminálce zřejmě pomohl i taktický tah Novy, když už podruhé nasadila proti Vinařům filmy Bobule a 2Bobule, které jsou kopií seriálu a určitě tak stáhly seriálovým Křeticím diváky.

Zbraň jménem Roden

Televize Prima boj o sledovanost určitě nevzdává. V rukávu má ještě velké eso - tajnou zbraň v podobě Karla Rodena (52). Charismatický herec si už brzy v seriálu Vinaři zahraje architekta.

Nova chystá další krimi
„Televizní diváci mají o seriály s krimi tématikou dlouhodobě velký zájem, i proto připravujeme příští rok do vysílání nový kriminální seriál,“ prozradil Aha! PR koordinátor Martin Šnýdr.







Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.