Proč Borhyová sekla s mateřskou? Vrací se kvůli Babišovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Proč Borhyová sekla s mateřskou? Vrací se kvůli Babišovi!

Lucie Borhyová se spojila s Andrejem Babišem.
Lucie Borhyová se spojila s Andrejem Babišem. (Foto Aha! – Daniel Černovský, TV Nova, Facebook.com)

Vstoupila do politiky! Moderátorka televize Nova Lucie Borhyová (36) využila svoje slavné jméno i tvář aby pomohla své matce Aleně Borhyové (57) ve vítězství v komunálních volbách. Je možné, že to byl i jeden z důvodů, proč Lucie končí mateřskou a už od pondělí, pár dní před volbami, se vrací do hlavní zpravodajské relace.

Na mateřské s tříměsíční dcerou Lindou se určitě nenudila. Volný čas věnovala podpoře matky, která kandiduje jako lídr kandidátky politického hnutí ANO Andreje Babiše (60). Se současným ministrem financí zaplavila Prahu 8 obřími bilboardy. Alena má dvojnásobnou podporu známých tváří. Šance na úspěch se tak zvyšují. „Američtí prezidenti chodí do voleb s celou rodinou, proč by tedy paní Borhyová nemohla použít i svoji dceru. Kandidátům to pomáhá“ okomentoval situaci okolo Aleny Borhyové politolog Zdeněk Zbořil.

Projektová manažerka Alena Borhyová se v rozhovorech navíc prezentuje jako matka slavné moderátorky. S Lucií dokonce každá zvlášť udělali dva velké rozhovory pro magazín Naše Praha 8, kdy slavnější Lucie je dokonce na titulní straně a matku v rozhovoru propaguje. Přitom moderátorka jinak všechny rozhovory odmítá s tím, že je zaneprázdněná.
„V současné době podporuji Klub ohrožených žen, který založila a vede moje maminka Alena. Pořádají úžasné akce pro ženy, které potřebují psychickou pomoc v jakékoli nouzi..,“ naháněla v rozhovoru plusové body pro matku.

Pokud se tedy slova politologa vyplní a Lucie své matce pomůže k vítězství v Praze 8, dosadí ji do funkce, která rozhoduje o rozpočtu 1,7 miliardy korun.

Co na to vedení Novy?

Rozhovor Lucie Borhyové v titulu Naše Praha 8 v žádném případě není možné považovat za propagaci jakéhokoli politického subjektu. Jedná se o standardní rozhovor moderátorky Televizních novin do běžného periodika,“ odpověděl deníku Aha! na otázku o případném střetu zájmů Vojtěch Boháček, PR manažer TV Nova.

Babišový ženy!

Borhyová je sice lídr kandidátky, ale není na ní jedinou ženou. A Babiš je z tohoto »harému« nadšený. „Jsou to úžasné dámy. Nepolitičky. Odbornice. Takové Senát potřebuje,“ řekl Babiš v článku, kde je i velká fotka Aleny, na stránkách TN.cz. Ty patří pod televizi Nova, na které moderuje Lucie.






Přečtěte si
beladona
26. 9. 2014 • 23:49

beladona
26. 9. 2014 • 23:48

vuhp no hlavně pro nás hodně udělá ta Babišova kravka v kombiné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.