Zeman chce na Hrad! Kandidát v sandálech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zeman chce na Hrad! Kandidát v sandálech!

Důchodce z Vysočiny pošilhává po Hradu. Oznámil to v sandálech.
Důchodce z Vysočiny pošilhává po Hradu. Oznámil to v sandálech. (Aha! – Martin Přibyl)

Ležérně oblečen do saka a džínů, s černými ponožkami v sandálech, včera »důchodce z Vysočiny«, expremiér Miloš Zeman (67) oznámil zájem o křeslo prezidenta.

Padesát tisíc podpisů potřebných na jeho kandidaturu budou v ulicích sbírat členové Strany práv občanů Zemanovci, jíž je čestným předsedou.

Získá-li podporu, rozhodí dobrovolníci letáky s životopisem do všech schránek v zemi. „Bude to kampaň založená na živém příběhu. V životopise uvádím nejen úspěchy, ale i prohry,“ říká politik.

Usilovat o předvolební body chce především v televizních diskusích. Zeman například slibuje, že pokud se stane prezidentem, milosti bude udělovat jen nevyléčitelně nemocným. „A to těm, kteří by tak mohli pár posledních týdnů života prožít s rodinou,“ upřesnil s tím, že omilostněným by nemohl být vrah.

Autor:  ex

Přečtěte si
illis
31. 3. 2012 • 17:27

Blbá jsi dost, to tady na diskuzi o tobě ví každý, že by jsi byla skutečně Petra, která tak záhadně zmizela a najednou se zde objevila hillarka. Ani bych se nedivila. Příště lépe čti, já o voze a ty o koze. Je vidět, že vůbec nepřemýšlíš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.