Váha lásky Josefa Rychtáře: Miluju Ivetu, miluju Darinu! Psychiatr Cimický: Tohle není normální! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Váha lásky Josefa Rychtáře: Miluju Ivetu, miluju Darinu! Psychiatr Cimický: Tohle není normální!

Rychtář teď neví, jestli miluje svou ženu, nebo Ivetu, mění se to každou hodinu.
Rychtář teď neví, jestli miluje svou ženu, nebo Ivetu, mění se to každou hodinu. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Tak koho ten chlap vlastně miluje? Zpěvačku Ivetu Bartošovu (45), nebo manželku Darinu Rychtářovou (53)? Josef Rychtář (53) totiž vyznává lásku každou chvíli některé jiné. Zřejmě aby zachránil své manželství, vylil si srdce na internetu, kde své ženě napsal, jak moc ji miluje. Bylo to právě v den jejich 28. výročí svatby.

„Jak moc mě miluje, to mi říká i do očí, skoro každý den. Já se tomu jen směju,“ přiznala Nedělnímu Aha! Rychtářová, která čeká jen na to, aby už byla rozvedená.

A co chudinka Bartošová? Aby jí to nebylo líto, i jí její ochránce poslal přes televizi vzkaz, ve kterém vyjádřil své city. „Iveta není ani milenka, proti tomu se musím ohradit. Ale miluji ji takovou, jaká je,“ rozvykládal se ve VIP zprávách Rychtář, který vlastně neví, čí je.

Co na to psychiatr?

Rychtář je složitý případ i pro uznávaného psychiatra Jan Cimického. „I já tomu přestávám rozumět. Ráno je to tak, a večer zase jinak. Ten pár, pan Rychtář a Iveta, je tak nevyrovnaný. Mají nevyrovnanou psychiku, není to úplně normální. Nedokážu si vůbec představit, jak ti dva spolu vůbec dokážou přežívat, natož žít společně. Jejich světy jsou izolované, ti dva mají každý vlastní život, nevím, proč jsou vlastně vůbec spolu, ničemu a nikomu to nepomáhá,“ vyjádřil se pro Nedělní Aha! Cimický.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
jozefina
11. 3. 2012 • 22:36

Jemu vůbec nejde o to pomoct Ivetě,chce se jen zviditelnit.Nedávno jak byla Iveta na té fotce jak jí dávali dráty,tak vypadala ještě jakžtaž,ale teď po nějaký době s tímhle magorem no hrůza!

jozefina
11. 3. 2012 • 22:21

Ale úplně nejvíc ze všeho miluju sám sebe Pepa

hejhej
2. 3. 2012 • 16:02

Rychtář je prvotřídní hňup.Jeho inteligence je hodně nízká,stačí ,jak se vyjadřuje.Psychiatri nepomohli Ivetě,aby nepila a on ten osel si myslí,že to zvládne.Zřejmě mu dělá dobře,že je v TV a bulváru a že může kolem něčího zad.ku skákat.Jeho, zatím ještě manželka je inteligentní a dokáže se o sebe postarat ,na rozdíl od lenivé,ulhané alkoholičky Bartošové.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.