Bartošová musela o víkendu znovu do nemocnice: Pusou jí odsávali krevní sraženinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošová musela o víkendu znovu do nemocnice: Pusou jí odsávali krevní sraženinu!

Doktoři Ivetě odsávali přes ústní dutinu krevní sraženinu z boule, která se jí udělala na zraněné tváři.
Doktoři Ivetě odsávali přes ústní dutinu krevní sraženinu z boule, která se jí udělala na zraněné tváři. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Neměla vůbec lehký víkend. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) strávila několik hodin na klinice na Karlově náměstí v Praze, kde jí lékaři z boule na zraněné tváři odstraňovali krevní sraženinu. Iveta si ale nepřála, aby jí do tváře řezali, a tak doktoři zvolili jinou cestu.

„Tu sraženinu jí odsávali ústní dutinou. Teď nesmí teplé, musí to pořád ledovat,“ řekl k lékařskému zákroku přítel a ochránce Bartošové Josef Rychtář (53). Celé Ivetino zranění, které si údajně způsobila nočním pádem na stolek, ale ohrožuje její koncert, na kterém chtěla ve středu 22. února vystoupit v Praze.

„Je to v ohrožení. Iveta to musí v klidu doléčit. Doktor říkal, že když jí v té tváři praskne nějaká cévka, tak se tam ta krevní sraženina může znovu vytvářet,“ prohlásil Rychtář.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
misutka79
14. 2. 2012 • 11:58

Tak já si myslím že nejdřív měla údajně I.B spadnout na hrneček prý s vodou a ted je to noční stolek? Co to bude za týden? Nebo že by ten hrníček s vodou měla na nočním stolku?

xell
14. 2. 2012 • 11:46

Přesně tak, asi by se dal nazvat-6 v 1 -bohatý, dobrý milenec, psycholog,muž s neuvěřitelnou trpělivostí a taky uklízečka a kuchař.Zatím, jak se zdá, jí žádný nevyhovoval, proto stále ty nervové kolapsy, nepodařené sebevraždy, obviňování druhých atd...atd

vungtao
14. 2. 2012 • 10:05

Tz už to takz nepij - znám pár zajímavých lidí, kteří v bulváru ale ani v novinách nejsou.Jak to dělají?Možná si to takz yaplatí. Ale I.B. nedělá nic jiného, než že kontaktuje bulvár.P roč bz musela s někým žít?Snad je dospělá a má se postarat sama o sebe a o své dítě, ne?A pokud to nezvládá y důvodu nemoci, musí se neprodleně léčit. Mezi tím cesta není - no smůla je, že je tak neyodpovědná, že si neplatí ani zdravotní pojištění - to si platí i máma-samožitelka se třemi a více dětmi, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.