Tina se mstila Banášové v přímáku SuperStar: Máš velký nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tina se mstila Banášové v přímáku SuperStar: Máš velký nos!

Moderátorka Tina se obula do Adely.
Moderátorka Tina se obula do Adely. ( Aha! – Marek Pátek)

Ta si ji teda vychutnala! Slovenská moderátorka SuperStar Tina (26) vrátila úder své předchůdkyni Adele Banášové (30). V přímé přenosu si dělala srandu z jejího nosu. Rýpla si, že je moc velký. Banášové tak oplatila návštěvu v její talk show, kde si vzala na paškál exotický vzhled Tiny.

Když na konci minulého roku Tina usedla do horkého křesla v talkshow Adely Banášové, nestačila se divit, co všechno na ni vysoká blondýnka vytáhla. Ze všeho nejvíc jí překvapilo, když si začala utahovat z jejího exotického vzhledu.

„No jsem částečně Maďarka,“ řekla po menším váhání zpěvačka. Banášová kroutila hlavou. Nevěřila, že snědá pleť, hustá hříva vlasů a malý nos nemají kořeny v Africe. „Nějaké kořeny tam samozřejmě mám,“ dodala vzápětí Tina.

Po kom přesně ale africké geny zdědila, o tom neměla nejmenší tušení. „Detaily nevím a ani moje máma je neví, nikdo neví,“ krčila rameny. Pak dokonce naznačila, že život s tmavou pletí není ve střední Evropě nijak  jednoduchý: „Myslím, že nikdo není spokojený s tím jak vypadá.“

Tině se rozhovor očividně příliš nezamlouval. A když se v nedělním semifinále SuperStar naskytla sebemenší příležitost Banášovou ztrapnit, udělala to.

Stalo se tak před zpěvem Moniky Povýšilové, která je čerstvě zamilovaná do  kolegy ze SuperStar Petra Ševčíka. „Říkají mi Pocahontas, Šeherezáda nebo Nicole Shezinger. Mám problém s nosem, připadá mi strašně velký,“ stěžovala si Tině, která okamžitě zareagovala. „Ty jsi asi už dlouho neviděla velký nos. Já jsem... Ne, nechci to rozebírat,“ odmlčela se na pár sekund.

V tom momentě nikdo nevěděl, co přesně měla moderátorka na mysli. Ale pak spustila: „Velké nosy jsou in. V Československu určitě. A kdo má třeba velký nos, je odsud hrozně daleko. Zdravím.“

Není pochyb o tom, že narážela na slavnou Adelu, kterou musel z tohoto vtípku pekelně svrbět nos!



Přečtěte si
spoon
30. 3. 2011 • 09:59

někdo je zase vo trochu tmavší.....

lukreciaborgia
29. 3. 2011 • 21:51

Ta slavná MarTINA je itka jak bambitka.Ti dva s Poldou Marešem se hledali.Leopold Mareš už je taky někdy mimo.Že by už marjánka byla slabá??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.