Sisa Sklovská: Trapná nehoda na plese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sisa Sklovská: Trapná nehoda na plese!

Zatím ještě svobodná muzikálová diva Sisa Sklovská na letošní Ples v opeře hned tak nezapomene.
Zatím ještě svobodná muzikálová diva Sisa Sklovská na letošní Ples v opeře hned tak nezapomene. (Aha! Marek Pátek, ara)

Ani zpěvačka a herečka Sisa Sklovská (45) nemohla chybět na bratislavském Plese v opeře, tradiční události slovenské smetánky. Kvůli nepříjemné nehodě ale asi hned tak na tento ročník nezapomene.

Sisa tentokrát na plese nezpívala, ale přišla se jen bavit po boku snoubence Juraje Lelkese, kterého si už tuto sobotu vezme. Vše vypadalo jako v pohádce až do prvního tance. „Hned při prvním valčíku někdo Sise stoupnul na šaty a ty se roztrhly,“ popsal celý incident Juraj serveru topky.sk.

I když to tedy vypadalo, že pro zamilovaný pár ples skončil, nakonec se vše v dobré obrátilo. Sklovská totiž našla pomoc u šikovných garderobiérek. Ty jí šaty rychle provizorně upravily tak, že na nich nehoda nebyla na první pohled vůbec poznat. Jen pohyb v nich byl pak trochu náročnější. I s tím se ale půvabná zpěvačka skvěle vyrovnala.

Snad se její svatba obejde bez podobných incidentů a nehod.



Přečtěte si
zaj-po
14. 1. 2011 • 12:47

SISA SKLOVSKÁ SI OPRAVDU MYSLÍ,ŽE V MINULÉM ŽIVOTĚ BYLA JISTĚ KOČKA A PRORO JÍ SYROVÉ MASO. JAKO KOČKA SE TAKÉ CHOVÁ-UMÍ PĚKNĚ VYSTRČIT DRÁPKY KDYŽ SE JÍ NĚCO NELÍBÍ.AŤ RADĚJI ŽIJE VE SVÉ RODNÉ ZEMI NEBOŤ U NÁS V ČESKU JSOU MNOHEM TALENTOVANĚJŠÍ A HEZČÍ UMĚLKYNĚ.TAK TO JE!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.