Sisa Sklovská oslavila 42 - Miluje syrové maso! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Sisa Sklovská oslavila 42 - Miluje syrové maso!

Muzikálový herec Tomáš Trapl využil příležitosti, že na oslavu Sisy nedorazil její přítel, a tak se jí sápal do výstřihu. Dokonce si mezi její ňadra zarazil i panáka. A Sise se to líbilo.
Muzikálový herec Tomáš Trapl využil příležitosti, že na oslavu Sisy nedorazil její přítel, a tak se jí sápal do výstřihu. Dokonce si mezi její ňadra zarazil i panáka. A Sise se to líbilo. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Muzikálová zpěvačka Sisa Sklovská si libuje v syrovém mase! A to samozřejmě nechybělo ani na její oslavě čtyřicátých druhých narozenin v Divadelním klubu Karlínského divadla. „Berte si tatarák, jsou ho tady kila,“ pobízela hosty herečka, která momentálně exceluje v operetě Čardášová princezna.

Sisa však neujíždí jen na tataráku. „Ta když vaří kotlíkový guláš a krájí maso, pár kousků syrové flákoty vždycky sní. Miluje to prostě,“ prozradili deníku Aha! její kamarádi, kteří přišli v neděli popřát slovenské zpěvačce a herečce k jejím narozeninám. Mezi dárky se samozřejmě objevily dřevěné kočičky, které Sisa sbírá. „Mám teď doma i tři živé kočky. A jedna je hrozná bestie. Ta škrábe a dělá šílené věci. Normálně mi sežrala všechny ryby z akvária. Je brutální,“ zděsila se Sklovská, která mimo tataráků nabídla hostům i pravou »sisovici« alias slivovici, kterou dovezla ze Slovenska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.