Bartošová vrací úder bývalému manažerovi: »Několik let jsem tě živila!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová vrací úder bývalému manažerovi: »Několik let jsem tě živila!«

Manažer Martin Wolf.
Manažer Martin Wolf. (Aha! – David Kundrát, ara)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) na úterním koncertě v Táboře poprvé vystoupila s obnoveným týmem, kde se po dramatickém odchodu choreografa Thea představil nový tanečník! Theo odešel poté, co Ivetu opustil jeho přítel a zpěvaččin manažer Martin Wolf (34), a od té doby mezi oběma znepřátelenými tábory lítají hořká obvinění. Wolf Bartošové vyčetl, že mu dluží výplatu a že kvůli ní skončil v blázinci, a ona se teď rozhodla bránit!

„Martina jsem několik let živila, platila jsem mu jídlo, nájem, všechno a jsem překvapená z toho, co prezentuje na veřejnosti. Víc mne ale mrzí, že se odmlčel, nereaguje na telefonáty ani SMS a neustále se mi vyhýbá,“ tvrdí Bartošová. „Jestliže je opravdu takhle nemocný a musel se uchýlit do psychiatrické léčebny, tak mu přeju brzké uzdravení,“ dodává zpěvačka.

Nit suchou nenechává ani na bývalém tanečníkovi Theovi, na něhož ještě před pár týdny pěla chválu. „Já jsem nakonec ráda, že z mého týmu odešel, protože jeho práce byla velmi neprofesionální. Nahradil ho daleko profesionálnější a kvalitnější tanečník. Jádro mého týmu zůstává stále stejné a pevné,“ myslí si Iveta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.