Hermiona přišla o vlasy - Teď musí nosit paruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hermiona přišla o vlasy - Teď musí nosit paruku!

Na premiéře prvního dílu Harryho Pottera a relikvie smrti.
Na premiéře prvního dílu Harryho Pottera a relikvie smrti. (ČTK)

Když se herečka Emma Watson (20) nechala ostříhat, mělo to být na důkaz toho, že role Hermiony, která ji proslavila ve filmovém zpracování Harryho Pottera, je pro ni už nenávratnou minulostí. Tohle rozhodnutí se ale neukázalo jako zrovna šťastné.

Pro vůbec poslední film o kouzelníkovi z Bradavic s názvem Relikvie smrti: část 2 je nutné ještě přetočit několik scén. „Je mi teď dvacet. A už nejsem žádné dítě. Pracovala jsem na Harrym Potterovi deset let. A po skončení natáčení jsem si potřebovala dokázat, že vstupuji do další fáze života. Potřebovala jsem změnu, takže proto ten nový účes,“ řekla Emma v rozhovoru pro britský deník Daily Mail.

O vlasy tak společně s filmovou Hermionou přijde zřejmě i několik producentů, kteří si je nyní trhají vzteky. Zbývá jen doufat, že problém vyřeší šikovná paruka, díky níž snad divák nic nepozná. Naštěstí Hermiona středního věku, která má už prý dokonce i první šediny, upřednostňuje sportovní styl, takže rozdíl mezi reálnou a filmovou postavou není až tak velký.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.