Malý Suchánek se zase pral: Rvačka s Marešem! Do krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Malý Suchánek se zase pral: Rvačka s Marešem! Do krve!

 (topky.sk)

Bavič Michal Suchánek (45) se zase pral! V nedělním přímém přenosu Talentmanie na Nově se totiž rozhodl, že převede v žert rvačku, kterou vyvolal při natáčení talk show Adely Banášové v Bratislavě koncem minulého týdne (deník Aha! informoval v sobotu). Tentokrát se pustil do křížku s Leošem Marešem (34) – prý z legrace, ale neuhlídal se! Marešovi dokonce tekla krev z ucha a v zákulisí ho museli uklidňovat!

Menší polovina bavičského dua Mr. GS, tedy Suchánek, začíná svůj smysl pro humor posouvat někam, kde ho řada lidí přestává chápat. Minulý týden ve čtvrtek se na Slovensku během natáčení popral s moderátorem, a přestože předem nic podobného domluveno nebylo, tvářil se, že to byl vtip.

A protože mu asi přišel dobrý, rozhodl se, že ho zopakuje v Talentmanii. S Leošem Marešem na sebe nejdříve lili vodu a potom se »naoko« poprali.

Jenže Suchánek se neuhlídal, udeřil Mareše do ucha, kde měl moderátor sluchátko s odposlechem, a to se mu zarylo do ucha tak silně, že se mu spustila krev a zašpinila mu i límec košile! „Štáb hned zjišťoval, jestli na to ucho slyší,“ potvrdil zdroj serveru topky.sk. Sám moderátor byl prý v šoku, v zákulisí ho museli uklidnit a krev na košili zamaskovali.

S odstupem už si z toho ale Mareš dělal legraci. „Sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo,“ komentoval to. Jistě by si ale legraci představoval jinak...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.