Michal Suchánek v novém pořadu Primy: Lepší brýle než Urbánková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal Suchánek v novém pořadu Primy: Lepší brýle než Urbánková!

Umění improvizace – hlavně o tom je pořad Partička.
Umění improvizace – hlavně o tom je pořad Partička. (Aha! – Martin Hykl)

Dvojici Michal Suchánek (45) a Richard Genzer (44) není nic svaté!

Spolu s kolegy Igorem Chmelou (40) a Ondřejem Sokolem (39) si v improvizační show Partička vzali na paškál nejen zpěvačku Naďu Urbánkovou (71), ale i režiséra Zdeňka Trošku (57).

Čtveřice herců v čele se slovenským režisérem Danielem Danglem má za sebou natáčení prvních čtyř dílů, které již brzy uvede TV Prima. „Improvizace nám vyhovuje, nemusíme se učit žádné texty!“ pochvaluje si Suchánek, který si v rámci jedné ze scének nasadil obří brýle, které by mu jejich vyhlášená milovnice Urbánková mohla jen tiše závidět.

V další, kdy měli předvést situaci z předávání Oscarů, která nikdy nenastane, si zas rýpli do známého režiséra. „Mé jméno je Zdeněk Troška,“ utrousil Sokol před publikem, a to rázem vyprsklo v hurónský smích. Svoji polívčičku si chvíli poté přihřál i další z Partičky, když si podobně vystřelil z herce Marka Vašuta a jeho hereckého umětelství.

Pikantní na celé věci je, že Partičku původně plánovala uvést Nova, protagonisté se ale nedohodli na podmínkách a přešli ke konkurenci.

815681:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.