Iveta Bartošová: Utekl mi další chlap! Manažer je týden nezvěstný, zhroutil se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Utekl mi další chlap! Manažer je týden nezvěstný, zhroutil se!

Martin Wolf se zhroutil a zmizel neznámo kam! Iveta Bartošová přišla o dalšího spolupracovníka a poslední jistotu ve svém vratkém životě!
Martin Wolf se zhroutil a zmizel neznámo kam! Iveta Bartošová přišla o dalšího spolupracovníka a poslední jistotu ve svém vratkém životě! (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) přišla o dalšího blízkého člověka! Tak dlouho ji roadmanager a později také manažer Martin Wolf (34) poskytoval čtyřiadvacetihodinový servis, až psychický nápor nevydržel, zmizel a nikdo o něm přes týden nic neví! Mezi pořadateli koncertů kvůli tomu zavládla panika, protože se bez něj neměli jak jinak se zpěvačkou spojit a nevěděli, jestli sjednaná vystoupení platí!

„Vzal si na sebe velkou zodpovědnost a chtěl se starat o vše, což samozřejmě nešlo. Velké pracovní vytížení, nepravidelný režim a nedostatek spánku udělaly své. Odrazilo se to na jeho zdravotním stavu, na fyzické stránce,“ vysvětluje Iveta nečekané zmizení svého manažera.

Wolf s ní spolupracuje takřka tři roky. Ze začátku jí dělal převážně řidiče, poté, co se zpěvačka zbavila manžela a manažera Jiřího Pomeje (45), převzal na svá bedra i veškeré manažerské starosti. Ještě minulou sobotu telefonicky hovořil s redaktorem deníku Aha! „Padá mi to všechno na hlavu. Už nemůžu dál. Potřebuju vypnout. Několik let jsem neměl dovolenou,“ svěřoval se Wolf.

Od minulé neděle už je jeho číslo nedostupné a kontakt s ním nemá nejen nikdo z Ivetina týmu, ale ani pořadatelé koncertů, jichž byl s Bartošovou spojkou. Zpěvačka ale uznává, že za jeho stav asi může i ona sama, a tak se jeho zhroucení nediví a nezlobí se na něj.

„Až se ozve a uzdraví, budeme se dál domlouvat, jakým způsobem se bude naše spolupráce dále vyvíjet. Zatím ho nahradil Krasimir Marinov, který má už od soboty i Martinovo původní telefonní číslo, takže pořadatelé se zase konečně mají komu dovolat,“ dodala Bartošová.

Ta se již před časem zbavila manažera Evžena Mirošovského. Během posledních pár let se kolem ní vystřídalo hned několik desítek spolupracovníků. S většinou z nich se Bartošová nerozešla v dobrém. Tentokrát se ale dušuje, že nejde o vyhazov, ale obyčejný zdravotní kolaps spolupracovníka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.