Velký návrat je tu! Kotvald oněměl, Hložek zuřil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velký návrat je tu! Kotvald oněměl, Hložek zuřil!

Petr Kotvald a Stanislav Hložek oslavili třicetileté výročí svého působení albem s největšími peckami, co kdy nazpívali.
Petr Kotvald a Stanislav Hložek oslavili třicetileté výročí svého působení albem s největšími peckami, co kdy nazpívali. (Aha! – Martin Hykl)

Duo Petr Kotvald (51) a Stanislav Hložek (56) hlásí návrat! „Je to už třicet let od doby, kdy jsme začali, a to si zasloužilo comeback. Požádal jsem Standu, aby do toho šel znovu,“ přiznal Kotvald. Byl to přitom on, kdo rozbil pověstnou dvojku, jež v 80. letech bořila žebříčky hitparád.

Ve středu v Praze pokřtili dvojalbum největších šlágrů s názvem Diskohrátky. Den, na který čekali tolik roků, se však neobešel bez potíží. Petr Kotvald totiž dorazil s nemocí a nařízeným hlasovým klidem. „Nebudu to tady v takovém hluku vůbec pokoušet,“ omlouval se mladší z páru. Hložek přitom měl v sobě tolik energie. Chtěl dokonce naživo odzpívat několik písní...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.