Porotci Talentu: Pohádali se mezi sebou, rozhádali soutěžící a pak je všechny vyrazili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Porotci Talentu: Pohádali se mezi sebou, rozhádali soutěžící a pak je všechny vyrazili!

Fotografie
Fotografie (internal)

Hádky a trapasy! Porotci show Česko Slovensko má Talent se mnohdy postarají o větší rozruch než soutěžící. To se potvrdilo i ve Velkém třesku.

Porotce Jaro Slávik se znovu pohádal s Janem Krausem ve chvíli, kdy do studia ve Velkém třesku přišel známý Aleš Rozsýval, alias Sekáč. Zatímco Jan si stál za tím, že to, co Sekáč dělá je úžasná show, při níž teče krev a nic se nikomu nestane, Slávik se důrazně a udiveně ptal: „Co tady proboha ještě děláte?! Vždyť jsme vás vyhodili,“ hřímal. Nakonec zasáhla Lucie Bílá a spolu s Janem Krausem poslala Rozsývala z Velkého třesku dál.

Tím ovšem konflikt v pořadu nekončil. V případě rozstřelu tanečních skupin na popud Jara Slávika si porota vybrala, po tzv. dvouminutovém battlu, Phantoms Crew v černo bílém. Jejich kolegy to ovšem naštvalo, neboť byli přesvědčení, že jsou lepší. Nějakou dobu tak byla hustá atmosféra i mezi skupinami v zákulisí.

Jenže to ještě nikdo netušil, že nakonec nepostoupila ani jedna z tanečních formací. Porotci se přepočítali a vybrali namísto 56 uchazečů o angažmá ve Vegas 57 čísel. Jeden tak musel z kola ven a při rozhodování mezi Marianem Zázrivým a Phantoms Crew už byla volba jasná. Dál uvidíme jen Mariana a dohady tak byly naprosto zbytečné.


Porota pak nechala v rozstřelu postoupit Phantoms Crew....

...jenže se přepočítala a ve volbě mezi Marianem a Phantoms Crew zvítězil operní pěvec.

ČTĚTE TAKÉ:

Česko Slovensko má talent: Tady je všech 56 seminalistů!

VIDEO Sado-maso Talent: Je libo jazyk s hřebíkem nebo oko na niti?

Nový strýček Jedlička! Jiří Dočekal předvedl bouračku mopedu s prasetem a vlaku se stádem krav

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.