Mamba show končí: Česká televize zařízla Halinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mamba show končí: Česká televize zařízla Halinu!

Halina Pawlowská brzy natočí poslední díl své show.
Halina Pawlowská brzy natočí poslední díl své show.  (ČT)

A je to tady! Moderátorka Halina Pawlowská (55) končí v České televizi (ČT) se svojí Mamba show, od které si přitom ještě nedávno vedení veřejnoprávní televize slibovalo, že nahradí odcházejícího Jana Krause (56) a megapopulární Uvolněte se, prosím.

Přestože se o konci pořadu spekulovalo už delší dobu, teprve začátkem týdne se na »Kavkách« definitivně rozhodlo! „Halina bude v nejbližší době natáčet poslední díl své show, dál se pokračovat nebude. Halina diváky nezaujala tolik, kolik se od ní čekalo,“ potvrdil informace deníku Aha! zdroj z Kavčích hor.

„Novináři tradičně mají lepší informace. Mně zatím nikdo konec neoznámil. Vím jen, že zaznívala kritika a pan Dolejš (ředitel programu ČT1 – pozn. red.) chtěl udělat v pořadu dramaturgické změny,“ reagovala na naše informace sama Pawlowská. „Místo staženého pořadu nemá ČT zatím náhradu podobného formátu, s talk show tak v ČT bude kralovat jen Karel Šíp a Všechnopárty.

Není ale vyloučeno, že se dá Halině příští rok ještě jedna šance. Třeba ještě načerpá inspiraci,“ doufají v televizi s tím, že na veřejnosti bude stažení pořadu prezentováno jako pauza.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.