Herci a zpěváci z Barona Prášila na manévrech - Přeparkujte! Nebo přijdete o auta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herci a zpěváci z Barona Prášila na manévrech - Přeparkujte! Nebo přijdete o auta

Úředník magistrátu pečlivě dohlížel na to, aby baron Prášil Marian Vojtko přesunul své auto na jiné místo.
Úředník magistrátu pečlivě dohlížel na to, aby baron Prášil Marian Vojtko přesunul své auto na jiné místo. (Aha! – Marek Pátek)

To byla ale honička! Herci a zpěváci muzikálu Baron Prášil Sabina Laurinová, Vilém Čok, Marian Vojtko i Libuška Vojtková museli na příkaz pražského magistrátu rychle přeparkovat svá auta – a mnozí ještě v divadelních kostýmech!

„Musí se tady vymezit místa pro auta typu hasiči, záchranky a bezpečnostní vozidla. Všichni musí pryč se zaparkovanými auty,“ nařídil jim totiž úředník magistrátu, který přijel na kontrolu, a nelíbilo se mu, že auta herců před Divadlem Hybernia už dlouhodobě svým parkováním porušují předpisy. A tak si tentokrát počkal, až auta poslušně odklidí, a dokonce jim nakreslil oranžovou čáru na vozovce, přes kterou vozy nesměly přejet. „Já už naštěstí jedu domů,“ oddychla si Sabina Laurinová, zatímco hlavní hrdina muzikálu, který bude mít premiéru 25. února, Marian Vojtko marně přemýšlel, kam by své terénní auto zapíchl.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.