Mahulena Bočanová před rozvodem: S mým manželem spí Jandová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mahulena Bočanová před rozvodem: S mým manželem spí Jandová

Vztah manželů Mahuleny a Viktora už je minulostí.
Vztah manželů Mahuleny a Viktora už je minulostí. (Aha! – Kundrát, Pátek, Hykl)

Herečce Mahuleně Bočanové (42) se zhroutilo manželství! Rozbila ho porotkyně SuperStar Marta Jandová (33). Ta už měsíc udržuje vztah s manželem Bočanové Viktorem Mrázem (43).

Herečce Mahuleně Bočanové (42), která se v současné době na televizních obrazovkách objevuje v seriálu Vyprávěj nebo v magazínu TopStar, se zhroutilo manželství! Rozbila ho porotkyně SuperStar Marta Jandová (33). Ta už měsíc udržuje vztah s manželem Bočanové Viktorem Mrázem (43). Manželství skončilo po osmiletém soužití. Mahulena Bočanová včera veřejně oznámila odloučení od stolu i od lože. „Viktor si našel přítelkyni. Rozešli jsme se už v červnu,“ přiznává moderátorka. Kvůli sedmileté hyperaktivní dcerce Marince však manželé zatím odkládají rozvod na neurčito.

Za krachem dlouholetého vztahu stojí jiná žena, překvapivě se jedná o zpěvačku Martu Jandovou. „Ano, je to pravda. Doufám, že s Martou budeme vycházet dobře,“ potvrdila informaci na Super.cz Bočanová. „Nepovažovali jsme za nutné hlásat to do světa, řekli jsme to jen nejbližší rodině. Byli jsme pár měsíců víc kamarádi než milenci, a to k manželství nestačí. Teď je ale situace jiná, protože si Viktor našel přítelkyni. Přijde nám tedy rozumné to veřejně říct, aby nedocházelo k nějakým zbytečným nedorozuměním a mediálním tlakům,“ prozradila Bočanová ve svém prohlášení na webu idnes.cz.

Rozvod zatím dvojice odkládá na neurčito právě s ohledem na dceru, která podle dřívějších vyjádření Bočanové dospívá později než ostatní děti, a vyžaduje proto zvláštní přístup a péči – i na základní škole, kde navštěvuje druhou třídu, se neobejde bez pomoci speciální asistentky. Marinka by tak podle psychologů minimálně dalších pět let neměla poznat, že to mezi rodiči neklape! Musí zůstat v domě, ve kterém dosud vyrůstala, změna prostředí by její citlivou dušičkou obrovsky otřásla. Tatínek se sice vystěhoval z domu, bydlí ale nyní jen pár kroků od dcery a ženy v penzionu, který nedávno manželé společně otevřeli ve Velkých Číčovicích.

O milostných avantýrách manželů se hovořilo několikrát, pár to ale vždy odmítal. Poslední krizi Mráz s Bočanovou už neustáli a mají nyní slušně nakročeno před rozvodový soud, v němž jistě bude nemalou roli hrát mnohamilionový majetek.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.