Robbie Williams a Ralph Finnes: Sex v letadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Robbie Williams a Ralph Finnes: Sex v letadle!

Na palubu letadel Mile High Clubu si lze vzít i víc partnerů.
Na palubu letadel Mile High Clubu si lze vzít i víc partnerů.

14:30 – Robbie Williams (35), Ralph Finnes (46) našli způsob, jak obejít zákaz sexu na palubě letadla!

14:30 – Robbie Williams (35), Ralph Finnes (46) našli způsob, jak obejít zákaz sexu na palubě letadla!

Řešení se jmenuje Mile High Club. Jde o organizaci, která zprostředkovává klienty soukromým leteckým společnostem vlastnícím speciálně upravená letadla zákazníky. Místo klasického uspořádání sedaček najdeme na palubě letadel objednaných přes Mile High Club velkou postel se spoustou polštářků, růžovými kvítky (pro kluky) nebo také lahví vychlazeného šampaňského s čerstvými jahodami.

Ralph Finnes i Robbie Williams jsou častými zákazníky tohoto klubu. "V době, kdy jsem bral drogy jsem přišel o všechny zábrany. Měl jsem sex v letadlech, ve vlacích. v telefonních budkách...“ vysvětluje Robbie, proč se stal členem klubu poskytující možnost sexu na palubě letadla.

Ralph Finnes zas v roce 2007 v letadle sbalil letušku a odvlekl ji na palubní záchodek - jenže všechno prasklo a byl z toho skandál jako Brno. Teď už létá jen s Mile High Club, kde jeho sexuální nasazení jen vítají. Stewardky ovšem v ceně nemá, partnerku na dovádění si musí najít sám.

Taková legrace ale hvězdy vyjde na pěkný balík peněz. Letovou hodinu totiž nepořídí zájemce levněji než v přepočtu za 15 tisíc korun.

Foto: ara

(eve)

24.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.