Lázně pro psy pracháčů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lázně pro psy pracháčů

1. Psí pokožce prospívá speciální bahno...
1. Psí pokožce prospívá speciální bahno... (Aha! – Mária Rušinová)

NIŽBOR – Opravdový luxus, rozmazlování a relaxace! Přesně tohle zažívají pejskové, které jejich páníčci vezmou do jediných psích lázní u nás! Hafani si mohou dopřát koupel s okvětními lístky růží a mořskou solí, bahenní zábaly, perličkovou lázeň nebo třeba barvení srsti!

Bahenní zábal za 1000 Kč
Nová barva srsti za 1200 Kč
Je jediné u nás
Psy sem vodí celebrity

A komu to přijde málo, může psisku nechat načesat číro nebo ho obarvit do fosforově zelené!

Psí salon v Nižboru u Berouna připomíná nejlepší relaxační centra pro lidi. Hraje tu klidná hudba a voní bylinky, v poličkách čekají hebké ručníky. Prostě psí ráj! „Lidé si uvědomují, že lázně prospívají nejen jim, ale i jejich miláčkům. Procedury, které provádíme, napomáhají tomu, že se pejsek cítí dobře, navíc mají preventivní vliv na jeho zdraví,“ vysvětluje majitelka salonu Lenka Vacková.

Kliknutím zvětšeteA skutečně! Fenka naháče si relaxační terapii opravdu užívá. Nejdříve přichází na řadu dvacetiminutová aroma koupel se solí z Mrtvého moře, levandulí a lístky růží. Vůně levandule má pejska uklidnit a psí tělíčko uvolnit. Pak přichází na řadu bahenní zábal a jemná masáž. „Bahno dovážíme z Japonska. Je to speciální směs bahýnka z různých částí světa. Obsahuje minerály, které tlumí bolest, léčí otoky a záněty a zlepšují kvalitu srsti,“ popisuje Vacková.

Po příjemné masáži, kterou si pejsek vyloženě užívá a slastně mhouří oči, následuje sprcha ve veliké vaně a fénování. Aby péče byla dokonalá, je třeba zastřihnout drápky a nabarvit je jedním z moderních odstínů.

V salonu je ale možné objednat si i velmi neobvyklé služby. „Můžeme omladit pejskův vzhled tím, že mu nabarvíme chlupy. Z šedivého dědečka je rázem krasavec jako zamlada. Tato služba je opravdu unikátní, nikdo jiný ji u nás nedělá,“ pochlubila se Vacková.

O oblíbenosti lázní svědčí i to, že sem pejska vodí i Josef Klíma či herečka Světlana Nálepková. „Chodí k nám ale i důchodci, kteří chtějí pejskům dopřát. Jednou přijeli z Prahy starší manželé a objednali pejskovi všechno možné. Řekli jsme si, že asi mají dost peněz. Pak odjeli starým žigulíkem,“ dodává.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.