12 největších ženských lží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

12 největších ženských lží

BERLÍN – Ženy jsou proslulé svou diplomacií – snaží se nenarušit klid zbraní v domácnosti, a proto občas jejich slova neodpovídají realitě. Tady je 12 nejčastějších ženských lží.

Ženy jsou proslulé svou diplomacií – snaží se nenarušit klid zbraní v domácnosti, a proto občas jejich slova neodpovídají realitě. Tady je 12 nejčastějších ženských lží.

Ta úplně první zní: Nikdy se nechci vdát.

To možná platí v prvních týdnech vašeho vztahu. Ale za tvrdou slupkou už žena spřádá plány na Mendelsonův Svatební pochod. Pamatujte – když vás žena neopustí po pěti měsících, spřádá svatební plány.

A další lži z úst žen:

2. Nikdy nemyslím na bývalého!
Lež! Asi 11 % žen myslí při sexu na svého bývalého zajíčka.

3. Bolí mě hlava!
A) V něčem jste udělal chybu. Nezapomněl jste na výročí?
B) Nemá náladu. Zítra ji čeká pracovní pohovor.
C) Nemá oholené nohy.

4. Miluji tě takového, jaký jsi!
Podle ankety se ženám na mužích nelíbí: že jim málo nosí květiny (48,4 %), že po nich musejí stále uklízet (41,5 %), že muž nikdy své partnerce neřekne, jak je pro něj důležitá (31,7 %).

5. To nevadí, že jsem neměla orgasmus.
Zamyslete se: vám by to snad nevadilo?

6. Na velikosti přece nezáleží!
To, co v převlékací kabince přejdou ženy s pokrčením ramen, může v posteli znamenat problém. Minipenis o délce pod 10 cm ve vzrušeném stavu už musí předvést něco obzvlášť mimořádného. Jinak tenhle vztah nebude nadlouho.

7. Moje nejoblíbenější poloha je misionářská.
Lže, její oblíbená poloha je na koníčka. Tak se může i sama uspokojovat prsty. Nebo na pejska (zezadu) – kdy se nejlépe dráždí bod G. Jenže tyhle polohy ona nepřipustí: při první se bojí poskakujících faldíků a při druhé, že spatříte její celulitidu.

8. Máš vážně moc milé kamarády
Ruku na srdce – máte jen dva druhy kamarádů:
A) neupravené pomatence, kteří vás ve tři v noci ukecají k házení syrových vajíček z okna (tyhle typy ženy nenávidí).
B) Ti druzí jsou stejní jako vy – zdvořilí, vtipní, dobře vypadající – jsou tedy možnými nápadníky vaší partnerky. A možná za vašimi zády spolu i flirtují. Jak milé...

9. V životě jsem spala se třemi muži.
Hloupost! Ženy v těchto průzkumech uvádějí vždy nižší čísla (nechtějí být za »lehké« holky), muži se naopak nadhodnocují. Americká psycholožka Terri Fischer se ptala studentek na počet sexuálních partnerů. První skupina odpovídala písemně, druhou posadila na detektor lži. V první skupině dívky udávaly v průměru 2,6 partnera. Ty na detektoru lži přiznaly 4,4 partnera. V Česku uvádějí ženy v průměru 5,5 sexuálního partnera, ve skutečnosti jich podle expertů může být kolem 10…

10. Krásní muži mě nezajímají.
Jasně, vy také přehlížíte ženy s velkými prsy a vosím pasem... Pohled na svalnatého muže v ženách probouzí fantazii... Ale 64 % žen si také myslí, že tito muži mají sklony k nevěře.

11. Jsi ten nejlepší, kterého jsem kdy měla.
To jsou jednoduché počty. I v tom málo pravděpodobném případě, že vaše partnerka měla jen čtyři muže před vámi, jsou vaše šance na vítězství 1:5. Tedy zhruba stejná, jako že čeští fotbalisté vyhrají letošní mistrovství Evropy.

12. Nikdy jsem nebyla nevěrná.
Nevěru přiznává 35 % žen a… 74 % mužů! Zvláštní – s kým všichni ti muži asi spí? Většina žen zahýbá tajně (jak také jinak). A »tajně« znamená nikomu nic neříct. Kromě svojí nejlepší kamarádky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.