Kobzanová (38) po letech prvně v práci: BOLESTIVÉ ZRANĚNÍ na mole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kobzanová (38) po letech prvně v práci: BOLESTIVÉ ZRANĚNÍ na mole!

Diana Kobzanová na přehlídce Beaty Rajské v jejích šatech.
Diana Kobzanová na přehlídce Beaty Rajské v jejích šatech.  (Artur Koff)

Diana Kobzanová už se modelingu dávno nevěnuje, ale udělala výjimku a kývla na nabídku spolupráce s Beatou Rajskou. Návrhářka ji totiž požádala, aby přehlídku moderovala a zároveň na ní i předváděla.

„Po čtyřech letech jsem držela mikrofon a taky se producírovala. Měla jsem trochu trému, ale je to jako jezdit na kole. To člověk nezapomene,“ prozradila Diana Kobzanová, která poslední roky zasvětila péči o dcery a partnera Michaela Frolíka.

Diana nezklamala jako moderátorka ani jako modelka, přiznala ale, že si na mole přivodila bolestivé zranění. Možná je to tím, že druhou dceru porodila teprve před čtyřmi měsíci. „Bylo to tak pěkný, zase chvilku trochu pracovat. Akorát mě pak čtyři dny bolely kyčle! Není to úplně přirozená chůze, o tom žádná diskuze. Ale po třech letech jsem si řekla, že se budu kroutit, i kdyby mi měly ty kyčle rupnout. A stalo se!,“ svěřila modelka Blesku.

 Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
29. 8. 2018 • 17:30

Po dlouhé době šla ,,do práce,, ??!! Do jaké práce,to roztahování se na veřejnosti je nějaká práce ??? A takových je tady tolik,že s nimi můžeme dláždit. Dnes je to tak ,že ten kdo poctivě pracuje vydělá pár korun, a přemnožené ,,modelky,, vydělávají horentní sumy,stejně by mně zajímalo z čeho jsou ty povalečky placeny !!! Jdu se taky vysvléknout do naha a chci vydělávat.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.