Celebrity už nevědí, co roupama! NOVÝ TREND | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Celebrity už nevědí, co roupama! NOVÝ TREND

Irina Shayk
Irina Shayk (Foto: Profimedia.cz)

Bývaly doby, kdy světové hvězdy chovaly hrdé afghánské chrty nebo plnokrevné dostihové koně, dnes se modelky a zpěvačky zamilovaly do prasátek všech možných druhů a velikostí

Legenda praví, že tento nový módní trend začal na bahamském ostrově Exuma, kde se usadila kolonie koupajících se prasátek. Čuníci se neváhají vrhnout do vln, válet se v písku, nebo se nechávají drbat za ušima, jen aby vyloudili nějaký pamlsek. A turisté, mezi nimi i celebrity, se s nimi fotí a mazlí. Po návratu domů si pak chtějí také (ač je většina z nich vegetariány) takové roztomilé prasátko pořídit.

Jako první neodolala zpěvačka Miley Cyrus (25), následovala ji bývalá Spice Girl Geri Halliwell (45) nebo modelka Katie Price (40). Hollywoodská hvězda Salma Hayek (51) také chtěla prasátko, ale nakonec se smířila s obřím přerostlým morčetem. A supermodelka Irina Šajk (32)? Té to její rozumný partner Bradley Cooper (43) raději hned zakázal..



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.