Jágr dal o sobě po dlouhé době vědět: Dojalo ho dvojče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr dal o sobě po dlouhé době vědět: Dojalo ho dvojče

Dojatý Jágr. Až ukončí kariéru, dočká se podobné pocty i on.
Dojatý Jágr. Až ukončí kariéru, dočká se podobné pocty i on. (Foto Profimedia.cz, ČTK)

Kvůli zranění chybí na ledě. A na sociálních sítích za něj mluví spíš partnerka Veronika. Jaromír Jágr (45) teď ale dal o sobě konečně vědět. Vyslal dojemný vzkaz dávnému parťákovi!

Jako hokejová dvojčata. Tak se v sezoně 2003/04 hovořilo o spolupráci Erica Lindrose (44) s Jaromírem Jágrem, když se potkali v dresu New Yorku Rangers. „Umí se natlačit před branku, nebojí se soubojů v rohu hřiště. Stejně jako já! Dělá mi to na ledě mnohem lehčí,“ chválil »Džegr« Lindrose, s nímž ho spojovaly i totožné tělesné proporce. Oba měří těsně přes 190 cm a váží lehce nad metrák.

Jenže zatímco Jarda stále hraje (byť momentálně léčí bolavá třísla a v Calgary s ním už podle všeho nepočítají), o rok mladší Lindros musel kvůli opakujícím se otřesům mozku skončit už před deseti lety. Až teď ho ale Philadelphia, v níž statný centr strávil osm nejlepších let v NHL, ocenila. Pod strop arény Wells Fargo Center vyvěsili Flyers jeho dres s číslem 88. A ceremoniálu si nemohl nevšimnout ani Jágr, který se pak Lindrosovi vyznal na Twitteru. „Gratuluji, byl jsi fakt skvělý hráč! Tvrdý, velký, rychlý a šikovný. Takoví už se nevyrábějí...“ vzkázal mu Jarda s úsměvem.

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
23. 1. 2018 • 00:36

Je pouze Jardovou věcí jestli chce překonat dávné rekordy hráčů,já v něm vidím hrdinu který poráží generaci "svých dětí",stále to dokáže,má na to a je fakt dobrej.Akorát si myslím že už by měl najít bybu svýho života,mít děti atd.....

ivoadler
21. 1. 2018 • 14:37

Ano, sportovní výkony se blíží svému maximu. Je to jako ta křivka (jméno už jsem zapomněl), jejíž růst je čím dál pozvolnější až se blíží nule. kdo chce vyniknout, měl by si vymyslet nový sport. Tam je ještě pole neorané.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.