Slavné sexy čtyřicítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavné sexy čtyřicítky!

Carmen Electra
Carmen Electra (Foto: getty.com)

Ukázat se na pláži jen tak v bikinách chce mnohdy odvahu. A když je vám přes 40 a jste celebrita, kterou sledují a soudí na každém kroku, je to o to těžší. Ovšem některé slavné krásky v tomto věku se rozhodly, že je to jen číslo a stárnutí aspoň na chvíli zastavily. Taková Eva Longoria (42) nejenže skvěle vypadá, ale ve vodě i jako náctiletá dováděla. Podívejte se, které z dalších celebrit mají ještě křivky bohyně, přitom sjíždějí už »pátý gumy«… Jak to jen dělají?

Eva Longoria (42): Vydřená figura dvacítky
V plavkách v přepočtu za 5500 korun dávala na odiv svoje přednosti před manželem Josém Bastonem (49), šéfem televizní společnosti. Tělo ale nemá jen tak od přírody, dobře si dává pozor na to, co jí, a pravidelně cvičí. Vyhýbá se restauracím a nejraději vaří doma, samozřejmě zdravě. Jen bílky, kuřecí či rybí maso, ke svačině mandle, sýr cottage, jogurt, okurku či banány. Cvičí každý den kromě středy, začne aerobikem, pak přejde na běhací pás a nakonec posiluje.

Charlize Theron (41): »Dietní sestra«
Jihoafrická herečka to s posilováním moc nepřehání, spíš se věnuje józe, gymnastice a tréninku vytrvalosti. Ráda si zahraje squash a věří v blahodárný účinek zdravého vzduchu. Jídlo si dělí do šesti dávek denně, ke snídani mléčné produkty, k obědu jídlo bohaté na proteiny a k večeři zase na vlákninu. Mezitím si dává lehkou svačinu



Carmen Electra (45): Svlíkací aerobic
Letitá sexbomba (bývalá manželka baskeťáka Rodmana, dnes přítelkyně rockera Pattersona) věří v sílu svlékání, vydala vlastní striptýzové cvičení na DVD a k tomu i domácí sadu cviků s tyčí. Procvičí si celé tělo a ještě se u toho i dobře pobaví. A jistě nejen ona. Když přimyslíme plastiku poprsí, diety a občasný běh pro zdraví, vyjde nám, že tahle profesionální svlíkačka (glamour modelka) nestárne. A nemá děti, což je pro tělo pochopitelně deviza.

Cameron Diaz (44): Jí pomalu a myslí u toho!
Osobní trenér bývalé modelky rád kombinuje tanec, pilates a atletiku. Nesnáší výmluvy! Když nemáte činky nebo závaží, popadněte dvě plechovky. Pod jeho vedením jí Cameron každé tři až čtyři hodiny, pořádnou snídani a lehkou večeři. Pije hodně vody a jí pomalu, aby si mozek stačil uvědomit, kdy je žaludek plný a ona se tak nepřejedla.

Naomi Campbell (47): Kickboxerka
Modelka je jednou z vyznavaček bezlepkové diety, i když na něj alergická není. Vyhýbá se i těstovinám, alkoholu, sladkému a přesoleným jídlům. Dopřeje si vejce, maso, sýr a ryby se spoustou zeleniny. Tělo si vylepšuje jógou, pilatesem, kickboxem, plaváním.

Fergie (42): Nekecejte mi do toho
Zpěvačka skupiny Black eyed peas nemá jako jedna z mála osobního trenéra, nesnáší prý, když jí někdo říká, co má dělat. Běhá a tancuje, se zadečkem jí pomáhají dřepy, nohy si tvaruje chozením do schodů. Nejí žádné předem zpracované potraviny, samozřejmostí jsou bio produkty, ovoce a zelenina.

Gillian Anderson (48): Agentka chodící, meditující
Agentka Scullyová je v lepší formě než byla na začátku své kariéry, tělo má na jedničku a přítel Peter Morgan z ní prostě nemůže sundat ruce. Posedlá cvičením jako některé její kolegyně ale není, párkrát týdně si zajde na jógu, tai-chi nebo se jde projít do přírody. Než se mučit v posilovně, raději si pospí, medituje a užije si oblíbenou neřest, kolu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.