Agáta otevřeně: Kašlu na to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta otevřeně: Kašlu na to!

Agátě prý psycholog pomohl...
Agátě prý psycholog pomohl... (Foto: Marek Pátek)

Agáta Prachařová utěšeně kyne, těší se na svou holčičku, kterou má přivést na svět už za nedlouho a netají se tím, že navštěvuje psychologa. Konzultace s odborníkem považuje za své nejlepší rozhodnutí. K čemu tedy těhotná modelka, která byla podezřelá nevěry, dospěla?

Agáta Prachařová tvrdí, že za konzultace s odborníkem se vůbec nestydí. „Ono vám to pomůže, protože vaše nejlepší kamarádka – ač je nejlepší – do toho stejně vloží nějaké své věci a tenhle člověk je spíš takový střed. Myslím, že na tom není vůbec nic špatného,“ svěřila revue.ihned.cz s tím, že kromě návštěv psychologa začala i fotit.

„Co já budu chodit někam do společnosti a tam něco vytvářet. Teď jsem se na to vykašlala, prostě si budu fotit a je mi to všechno trochu jedno. Užívám si těhotenství, tloustnu, chodím v devět spát a je mi dobře,“ prozradila manželka Jakuba Prachaře, v jakém se momentálně nachází rozpoložení.

Video: Krach manželství Agáty Prachařové? Prý si oba byli nevěrní



Přečtěte si
6010
6. 6. 2017 • 11:07

Věřím.Ona se vůbec za nic nestydí, ani za to její promiskuitní chování.Prachaře obdivuji, já bych to nedokázal živit v budoucnu kukačku.

marlen5
6. 6. 2017 • 07:08

Ubožačka Agáta už neví, jak by zaujala...je pravda, že naprosté většině lidí je naprosto ukradená. Má v životě prostě smůlu - být tak strašně ošklivá a navrch ještě hloupá (velmi citlivě řečeno), s tím se člověk prostě jen tak nevyrovná...

ellenic
5. 6. 2017 • 14:03

U téhle familie už nic nepřekvapí. Dnes zase moudra Žilkové na Blesku, Agáta v Aha, ještě čekám, odkud se vynoří Vincent . Kdyby byla Agáta tak inteligentní, tak nebude dávat rozhovory a vše si v klidu odžije v soukromí. Jasně, že psycholog není problém a někdy to skutečně pomůže, ale v první řadě si musí člověk pomoci sám .

ivoadler
5. 6. 2017 • 14:01

Agáto, máš recht. Když tě má kdo živit, tak s er na všechno a užívej si.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.