Těhulka Doleželová trpí: Zhoršuje se to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhulka Doleželová trpí: Zhoršuje se to!

Jana Doleželová se těší na své první miminko.
Jana Doleželová se těší na své první miminko. (archiv Blesku)

Krásná lékárnice Jana Doleželová (35) se připravuje na porod svého prvního potomka. Nastávající maminka promluvila nejen o tom, jak její těhotenství probíhá, ale přiznala i to, jak se na tuto velkou událost připravuje.

Jana Doleželová už ví, že čeká holčičku. V těhotenství zatím přibrala jen sedm kilo, ale procházka růžovým sadem to podle ní není. „Bylo mi špatně až do začátku pátého měsíce. Pak se to na měsíc a půl zlepšilo a teď se to zase zhoršuje. Ale už to není tak intenzivní jako na začátku,“ prozradila pro expres.cz.

Krásná lékárnice přiznala, že se snaží na porod moc nemyslet, ale nějakou tu teorii přece jen nastudovala. Také by si přála, aby jí byl oporou u porodu její partner David Trunda. „Ale člověk nikdy neví. Někdy se stane, že porod nastane i o dva týdny dřív a partner je daleko. On u něj ale samozřejmě chce být, tak budeme doufat,“ dodala Doleželová.

Těhotná Jana Doleželová: Na holčičku se těším! A kdy bude svatba?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
setroseuros
11. 5. 2017 • 18:49

To je ta co chtela porad klofnout nejakeho milionare ? Povedlo se ? 😁

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.