Tajemství letošních svateb: Která nevěsta ukázala zadeček? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství letošních svateb: Která nevěsta ukázala zadeček?

Ondřej Brzobohatý Gregor, Taťána Kuchařová Gregor, Tereza Maxová a Burak Oymen.
Ondřej Brzobohatý Gregor, Taťána Kuchařová Gregor, Tereza Maxová a Burak Oymen. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, M. Pátek, Facebook, Instagram, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Také letos se hnala před oltář řada známých osobností! Nejsledovanější svatbou byla na konci června ta Ondřeje Brzobohatého s Taťánou Kuchařovou. Ovšem tou nejromantičtější veselkou pak byl obřad topmodelky Terezy Maxové na turecké pláži 1. října. Kdo další se letos odhodlal učinit závažný životní krok?

POLITIKA
ČERVEN
Jaroslava Jermanová (ANO, 45) a Jakub Pokorný (30)
Tehdejší místopředsedkyně Sněmovny a současná středočeská hejtmanka se vdávala podruhé. Na zámku Konopiště si vzala o 15 let mladšího kadeřníka.

SPOLEČNOST
LEDEN
Gabriela Partyšová (38) a Daniel Farnbauer (40)
Moderátorka se vdávala tajně. Svatba proběhla v rámci oslavy narozenin bohatého podnikatele v pražské luxusní restauraci. Pro moderátorku je to už druhý sňatek.


KVĚTEN
Berenika Kohoutová (25) a Pavel Čechák (41)
Herečka a blogerka si po pěti letech soužití vzala exmanžela Táni Vilhelmové (38) Pavla Čecháka (41). „Mise splněna. Je to doma. Jsme oficiálně rodina. Čechákovi forever,“ napsala k fotografii, na níž novomanželé vycházejí z kostela.

ČERVEN
Ondřej Brzobohatý Gregor (33) a Taťána Kuchařová Gregor (29)
Populární muzikant a Miss World 2006 se vzali v bazilice Nanebevzetí Panny Marie. Nevěsta díky velkému rozparku předvedla sexy nohy i zadeček a po obřadu dokonce zahodila podpatky a chodila bosa.

ČERVEN
Marie Rottrová (75) a Milan Říha (59)
Dva měsíce zpěvačka tajila skutečnost, že se provdala za podnikatele, s nímž žije více než jedenáct let. „Dne 7. června 2016 jsem se v kostele v Neratově v Orlických horách vdala za svého partnera Milana Říhu,“ napsala na své oficiální stránky.


ČERVEN
Gabriela Kratochvílová(26) a Filip Laška (27)
Česká Miss 2013 a aktuálně zprávařka na Primě se tajně vdala za svého dlouholetého přítele. Obřad se konal v lese na Vysočině.

ČERVEN
Aleš Brichta(57) a Joanna (34)
Obřad, na kterém si rocková legenda vzala polskou přítelkyni, proběhl na Městském úřadě Prahy 3. Zatímco nevěsta byla v bílé korzetové róbě, ženich byl v obleku, místo kravaty měl velkého motýla a na hlavě cylindr!

ČERVEN
Jan Smetana (34) a Eva Fraňková
Sportovní moderátor České televize Jan Smetana řekl ANO své dlouholeté partnerce, rozhlasové moderátorce. Veselka proběhla na hradě Okoři.
SRPEN
Andrea Kerestešová (32) a Mikuláš Růžička (36)
Herečka, kterou nejvíce proslavil seriál Vyprávěj, se tajně provdala za svého partnera a přijala i jeho příjmení.

SRPEN
Kamila Kikinčuková (27) a Jiří Frumert
Dcera představitele Šimona Pláničky ze Slunce, seno... Pavla Kikinčuka (57) se vdala tajně za přítele, se kterým žila už šest let. Veselka proběhla kousek od chalupy herců na Pelhřimovsku.

SRPEN
Hana Mašlíková (34) a Adré Reinders (35)
Další utajená veselka. Sexy modelka a moderátorka řekla ultimátnímu bojovníkovi ANO v resortu u Benešova. Hanka přijala manželovo příjmení.

ŘÍJEN
Tereza Maxová (45) a Buraka Oymena (43)
„Tobias, Mina a Aiden oficiálně potvrzují, že se jejich rodiče – Tereza Maxová a Burak Oymen v sobotu 1. 10. 2016 vzali,“ objevilo se na sociálních sítích. Svatba proběhla v úzkém kruhu rodiny a přátel. Romantický obřad proběhl na pláži v tureckém Bodrumu, nevěsta s ženichem se nechali houpat na loďce v mořských vlnách. Mezi hosty byl i monacký princ Albert.
SPORT
KVĚTEN
Gabriela Soukalová (27) a Petr Koukal (31)
Biatlonová hvězda a badmintonový mág se vzali ve středočeském Zichovci, kde všem hostům nasadili červené nosy. Důvod? Aby pomohli vybrat peníze pro malého Péťu, jenž utrpěl při autonehodě těžká zranění. Navíc při ní přišel o tatínka.

ČERVEN
Jiří Hudler (32) a Hana Chymčáková (35)
Na zámku Mcely ANO hokejisty a modelky zapilo více než 100 pozvaných! Kytici pak chytila Diana Kobzanová (34). Praští do toho v roce 2017? Její partner, hokejový forvard Michael Frolík (28), by se zřejmě nezlobil...
ČERVEN
Vladimír Růžička ml. (27) a Veronika
Syn stejnojmenného olympijského vítěze se ženil bez rodičů. Maminka Eva (†53) mu zemřela krátce předtím na rakovinu. A otec (53), který ho trénuje v hokejovém Chomutově, na veselku nepřišel. Raději dal přednost své snoubence Marii...

ZÁŘÍ
Markéta Sluková (28) a Simon Nausch (38)
Beachvolejbalistka »Maki« měla svatební obřad v americkém Jasperu, pod sítí si vzala svého rakouského trenéra. Za družičku šla její nová spoluhráčka Bára Hermannová (26), to dlouholetá parťačka Kristýna Kolocová (28) ani nedostala pozvánku...

ZÁŘÍ
Kristýna Kolocová (28) a Martin Hoidar
Druhá z bývalého beachvolejbalového dua, »Kiki«, se vdávala pouhé dva týdny po »Maki«. A na svatbě šlo o život! Její novomanžel totiž musel jednomu ze svatebních hostů, jenž prodělal srdeční kolaps, vytahovat jazyk!
ZAHRANIČÍ
KVĚTEN
Eva Longoria (41) & José Bastón (48)
Do třetice všeho dobrého! Jedna z nejkrásnějších amerických hereček do toho potřetí praštila! V květnu se provdala za mediálního magnáta Josého Bastóna, s nímž byla seznámena teprve v roce 2013.

ČERVENEC
Russel Wilson (28) & Ciara (31)
Americká zpěvačka Ciara řekla v červenci své ANO hráči amerického fotbalu Russelu Wilsonovi. Pohádková svatba se konala na zámečku Peckforton v Anglii.
ŘÍJEN
Shia LaBoeuf (30) & Mia Goth (23)
Herci, kteří se v roce 2012 poznali při natáčení filmu Nymfomanka II, se vzali v říjnu v Las Vegas. Oddával je muž převlečený za krále rokenrolu Elvise Presleyho (†42).

PROSINEC
Margot Robbie (26) & Tom Ackerley
Před zraky pouhých 50 hostů se australská herečka tajně vdala za britského režiséra. Chodili spolu tři roky, o svatbě informovali jen přes sociální sítě.



Přečtěte si
jity
2. 1. 2017 • 11:18

Tak raději ty kachny než nějaké slavné prd....

-bello-
29. 12. 2016 • 10:56

AHA: příjmení manžela se píše jako první, pokud si nechává i příjmení za svobodna a píše se bez pomlčky. můj koment: Takže blbka Kuchařová nezní ani po svatbě líp: Taťána Gregor Kuchařová ( moc si nepomohla, kuchařku si nechávat nemusela, žádná známá hvězda to není). Vystrčený koleno Buraka na té fotce je dost hnusný a celá Maxová taky.Nízký skuz, blbý hlas , vystrčená bradička a nos až k hornímu rtu.Svatba má být slavnostní a buď na radnici nebo kostele, ale na pláži, nebo na louce mi přijde hodně blbá!

joudajoudovy
29. 12. 2016 • 06:33

herec srstka predvadel kachny, smuclerovsti pohunci zadky... uz by si pisalci meli zmenit po leta ohrany song. v dnesni dobe jedou jine hity, napr. zadek osahavany migrantem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.