Zoufalý Pitt o Angelině Jolie: Je šílená, ale pořád ji miluji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalý Pitt o Angelině Jolie: Je šílená, ale pořád ji miluji!

Brad Pitt žadonil o další šanci...
Brad Pitt žadonil o další šanci... (Foto: Reuters, Profimedia.cz, ara)

Vůči dětem prý byl tvrdší Pitt. Co se týče vzájemného vztahu Brada Pitta (52) a Angeliny Jolie (41), je to spíše naopak. Herec, který podle slov své ženy trpí výbuchy vzteku, by rád dal jejich lásce ještě šanci!

Hádky byly u »Brangeliny« na denním pořádku. I přesto jim vztah vydržel neskutečných 12 let. A kdyby záleželo jen na názoru Brada Pitta, vydržela by tato italská domácnost nejspíš navždy. „Je praštěná, ale pořád ji miluji,“ sdělil zoufalý herec svůj názor na ženu, která se ho rozhodla vyškrtnout ze svého života.

U zásadové Angeliny údajně dokonce škemral ještě o jednu šanci – tu už ale nedostal. „Byl otevřený i docházení do manželské poradny, byl ochotný podstoupit cokoliv, jen aby manželství zachránil. Angelina to ale vzdala předčasně,“ popsal zdroj blízký Pittovi, který je přesvědčen, že Angelinu k žádosti o rozvod přiměly její kamarádky. „Ten slet čarodějnic jí vymyl mozek,“ řekl na adresu jejích známých, které prý jistě dostaly za úkol šířit o Bradovi podlé pomluvy... Jeho nejslavnější »bývalka« Aniston: Jennifer, už ten úsměv nepotlačuj!

Přestože je už více než rok vdaná za hereckého kolegu Justina Therouxe (45), má Jennifer Aniston (47) z rozpadu manželství Pitta a Jolie jistě radost.
Nejenže jí Angelina v roce 2004 Brada sprostě přebrala, navíc jsou od té doby vnímány jako největší hollywoodské rivalky a v každém ohledu jsou srovnávány.

Zatímco internet zaplavily (neautentické) fotky radující se Jennifer už v den, kdy slavný pár oznámil rozvod, na veřejnosti byla poprvé spatřena až nyní.
Její výraz jako by říkal »Ne, já se jí opravdu nesměju!« Přestože je povoláním herečka, přetvářka se jí v tomto případě moc nedaří...

Rozvedla půlku Hollywoodu, teď má drsně potopit i Brada!

Důkazem toho, že to Angelina s rozvodem myslí opravdu vážně, je i její volba právničky. Při vyslovení jména Laura Wasser (48) naběhne husí kůže nejednomu hollywoodskému herci. Mezi hvězdnou klientelu elitní rozvodové právničky totiž patří například zpěvačka Britney Spears (34), herečka Demi Moore (53), hudebník Stevie Wonder (66) či herec Johnny Depp (53)...

Angelina Jolie tedy sází na jistotu, drsná Laura už ji totiž koneckonců jednou rozváděla... Za to, že se právnička na Brada Pitta pokusí vyšťourat co největší špínu, aby mu soud odmítl svěřit děti do péče, ovšem Angelina draze zaplatí. Říká se totiž, že za méně než 850 dolarů (v přepočtu cca 20 tisíc Kč) na hodinu Laura ani neotevře zákoník!



Přečtěte si
zubni.pasta
24. 9. 2016 • 12:33

Ta má ty pyščiska odporný. Křáplá baba.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.